Portalgatan 19

Portalgatan 19

Slutpris

2 650 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 19


Slutpris
2 650 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Bra planerad 3:a i välskött förening i Kapellgärdet!

Välkommen till en fint planerad lägenhet med inglasad balkong i välskött förening där det mesta ingår i avgiften!

Planlösningen erbjuder en välkomnade entré där ni snabbt får en överblick över lägenheten. Här finner ni ett ljust kök med en trevlig matplats, bra förvaringsmöjligheter och full maskinell utrustning. Vardagsrummet är ljust och rymligt med gott om plats för både matsalsbord och soffgrupp och härifrån når ni den inglasade balkongen som erbjuder ett extra rum från vårkanten in på senare delen av hösten ! Vidare finns ett Master bedroom med en egen klädkammare för alla era kläder och skor, ett litet mindre med förvaring i garderob samt ett helkaklat badrum med dusch och en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni bekvämt med hiss i en stabil förening med låg avgift där det mesta ingår. Lägenheten disponerar ett externt förråd.

Lägenheten på Portalgatan 19 har ett mycket bra läge i populära Kapellgärdet med ett bekvämt avstånd till City och Centralstationen. Handel och service finns att ta del av vid Kvarnengallerian och i närområdet finns det minilivs, gym och frisör. I området finns det skolor och förskolor samt trivsamma Kapellgärdsparken att umgås i en härlig dag. För de aktiva finns Fyrishov med bad, sport och träning samt Röbo friluftsområde på behändigt avstånd.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
77 kvm
Avgift
4 655 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.