Råbyvägen 20 / Kapellgärdsallén / Uppsala

2:a i nyskick med stor balkong!

Slutpris
1 780 000 kr
Boarea
41.5 kvm
Avgift
3 381 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-11-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råbyvägen såldes av oss 2020-11-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Råbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdsallén är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sätt din egen prägel på denna 2:a med balkong som är inredd i neutrala toner och med klassiska inredningsval!

Innanför hallen samsas kök och vardagsrum i en öppen planlösning där man gärna umgås med vänner och familj. Från vardagsrumsdelen finns utgång till den generöst tilltagna balkongen med tak som vetter mot innergården - ett extra rum under sommarhalvåret. Intill vardagsrummet finns sovrummet som har plats för en dubbelsäng och även detta rum vetter mot innergården. Bostadens helkaklade badrum är modernt inrett där du dessutom har din egen tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt praktisk arbetsbänk med väggskåp ovan.

Brf Tornfalken har gemensamma utrymmen så som cykelrum, övernattningslägenhet och garage. I månadsavgiften ingår vatten, värme och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 229 kr tillkommer utöver månadsavgiften, som avser TV grundutbud och Internet.

Här bor du med närhet till city som erbjuder all tänkbar service. Kvarnengallerian (med bl. a. mataffär, apotek och systembolag) är belägen lite drygt 1,1 km från bostaden. ICA nära finns även på Råbyvägen 61 C. Inte långt bort från bostaden ligger Resecentrum och med bil når du enkelt på-/avfart till E4:an - vilket gör denna bostad alldeles perfekt, även för pendlaren!

Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kapellgärdet

Kapellgärdet är ett omtyckt område som vuxit fram under de senaste 10-20 åren. Många som bor i området uppskattar det centrala läget med gång-/och cykelavstånd till stadskärnan samt Resecentrum.

Kommunikation

Här bor ni med närhet till goda bussförbindelser, busshållplats finns inom ett par minuters promenad utmed Vattholmavägen och har man tillgång till bil så kommer man snabbt ut på E4.an vilket ger goda pendlingsmöjligheter. Det är även gång-/och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna med all service som Centrum har att erbjuda.

Fritid och friluftsliv

Lummiga Kapellgärdsparken och nyanlagda Portalparken med lekplats finns i närområdet. I Röbo och Gamla Uppsala finns flera populära löpspår, utomhusgym och promenadstråk kring t ex Kungshögarna i historisk miljö. Många åker långväga för att spela på de två frisbeegolfbanorna som ligger i Röbo.

Service

För den sportintresserade erbjuds träningsmöjligheter på flera närliggande gym, den större bad-/och idrottsanläggningen Fyrishov ligger på ca 15 min. promenadväg från bostadsområdet. Många som bor i området använder t ex närlivsbutiken för mindre inköp och för ett större utbud ligger Kvarnengallerian i närheten där bl a matbutik, apotek, café, restauranger, Systembolaget, postombud, frisör och tobakshandel går att finna. UKK och Vaksala torg med torghandel finns intill Kvarnengallerian.

Skola och barnomsorg

Flera förskolor finns i området och de har både privat samt kommunal regi. Närmsta grundskolor är Kvarngärdesskolan (F-9), Uppsala Montessoriskola (F-3) och Uppsala Musikklasser (3-9) samt Sverkerskolan (F-8).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.