Råbyvägen 55 A / Gränby / Uppsala

Kvadratsmart tvåa belägen på gavel med fint ljusinsläpp!

Utgångspris
1 695 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 124 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse Budgivning
Läs mer om budgivning

Kommande försäljning.

Välkommen till Råbyvägen 55 A och Brf Konstnären 1! Denna moderna 2:a ligger på gavel med ljusinsläpp från två väderstreck vilket skänker ett fint ljus i bostaden. Bostaden har genomgående parkettgolv, vita ytskikt och stilrena materialval. Med sina 54 m² visar bostaden upp sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum medans sovrummet vetter mot föreningens innergård.

Bostaden har en praktisk och välorganiserad entrén med plats för avhängning och extra förvaring i garderober. Vidare till höger finner du ett kök i modernt utförande med plats för matbord invid fönster. Det smakfulla köket har vita släta luckor, bänkskiva av laminat och med vitt kakel ovan. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn och mikro, diskmaskin, kyl/frys, i vitt utförande. Vidare i rummet finns generöst utrymme för vardagsrumsmöbler!
Vardagsrummet har stora fönsterpartier som gör rummet ljust och bidrar till att bostaden får en härlig atmosfär. Sovrummet har bra ljusinsläpp, plats för klädförvaring i garderober. Här nås bostadens franska balkong som vetter mot innergården. Det rymliga badrummet är helkaklat med mörkt klinkergolv, vitkaklade väggar och är utrustad med wc, dusch, kommod, spegel och härlig golvvärme.

Här finns möjligheten att flytta in i en kvadratsmart bostad med modern standard! Ett genomgående stilrent hem med smakfulla materialval samt bekvämligheter. Här bor ni med ett perfekt läge bekvämt beläget mellan stadskärna och Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. Intill bostaden, på Råbyvägen 61 C, finner ni ICA nära! Busshållplats finns längst Råbyallén där du med enkelhet tar dig runt i staden eller till Rececentrum. För dig som pendlar med bil finns även E4ans påfarter samt Tycho Hedens Väg inom bekvämt avstånd.

Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information och förhandsvisning.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Resturang 7 Kryddor Uppsala
  251 m
  ICA Nära Råbyvägen
  274 m
  hyra-privat-kock.se
  459 m
  Myrtel Ab
  482 m
  Sushi54
  548 m
 • Skolor
  Bellmans förskola
  228 m
  Labanskolan Frisärskola AB
  239 m
  Bellmanskolan(Lilla Von Bahr)
  249 m
  Gränbyskolan
  315 m
  Fritidsgården Gränby
  339 m
 • Mataffärer
  Lidl
  324 m
  Bönor & Blad
  1,19 km
  Mykonos Livs
  1,37 km
  City Gross Uppsala Gränby
  1,7 km
  Coop Stationsgallerian
  1,74 km
 • Kommunikationer
  Uppsala Levertinsgatan
  26 m
  Uppsala Almqvistgatan
  400 m
  Uppsala Liljefors torg
  408 m
  Uppsala Bureusgatan
  536 m
  Uppsala Heidenstamstorg
  638 m
 • Tågstationer
  Uppsala Centralstation
  1,78 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Tågstation - Uppsala Centralstation
 • 1,78 km
 • 10 min
 • 9 min
 • 30 min
 • Hållplats - Uppsala Levertinsgatan
 • 26 m
 • 3 min
 • 4 min
 • 9 min
 • Sjö
 • 1,4 km
 • 7 min
 • 9 min
 • 24 min
Området

Gränby

Gränby är en av de stadsdelar i Uppsala som växer mest just nu, här hittar du allt du behöver såsom sportaktiviteter, butiker, restauranger och service!

Kommunikationer

Området Gränby är beläget intill Råbyvägen som smidigt tar er ut till E4:an, vilket gör att det går utmärkt att pendla till både Stockholm och Gävle. Gränby erbjuder även mycket goda kollektivtrafikförbindelser med täta avgångar med UL:s stadsbussar till bland annat Centralstationen, Gränbystaden, Coop Forum/IKEA och Akademiska sjukhuset. Det finns även ett flertal bra cykelvägar till city, avståndet är ca tre kilometer.

Fritid och friluftsliv

I hjärtat av Gränby ligger Gränbyparken där ni kan koppla av i det gröna eller låta barnen leka av sig i den stora lekplatsen. Inte långt härifrån ligger även Gränbys 4H-gård där ni kan besöka många olika djur och se hur en gård fungerar. Eller varför inte besöka fornlämningsområdet Gamla Uppsala Högar. Genom grannområdet Löten sträcker sig Von Bahrska-häcken med en gång- och cykelbana perfekt för söndagspromenaden eller för dig som vill öva på löpsteget. För dig som söker träningsmöjligheter finns gym, ishallar, tennis- och badmintonhall med mera inom behagligt gångavstånd.

Service

Gränbystaden erbjuder all tänkbar service, bland annat bank, apotek, vårdcentral, optiker, systembolag, flertalet matbutiker, restauranger och caféer. Här finns även ett mycket stort utbud av fackhandelsbutiker men även en populär 4DX-biograf. Längs Råbyvägen växer service fram i form av matbutik, restaurang och gym. På promenadavstånd nås även Heidenstams torg som erbjuder en ICA-butik med viss posthantering, apotek och vårdcentral. Här finns även en restaurang, herr- och damfrisör, kemtvätt och gym.

Skola och barnomsorg

I Gränby ligger flertalet förskolor, bland andra Parkens förskola, Solskenets förskola samt Liljeforstorg öppna förskola. För äldre barn finns Liljeforsskolan (Åk F-5) och Gränbyskolan (Åk 6-9). I grannområdet Löten finns Von bahrs skola för (Åk F-9) samt fritidsgård, daghem och flertalet förskolor, inklusive Montessori.

Fördelar

#Motionsspår
#Sport och friluftsliv
#Bio
#Spa
#Sportevenemang
#Växande område
#Caféer
#Butiksgata/köpcentrum
#Bussar
#Parker/Grönområden
#Bowling
#Barer
#Gym
#Barnvänligt
#Restauranger

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn