Råbyvägen 53 E

Råbyvägen 53 E

Slutpris

1 910 000 kr


Gränby— Uppsala

Råbyvägen 53 E


Slutpris
1 910 000 kr

Gränby— Uppsala

Modern 2:a med stor inglasad balkong!!

Välkommen till denna välplanerade moderna, ljusa 2:a med öppen planlösning och en stor inglasad balkong. Här bor ni med fri utsikt utan insyn med närhet till både stadskärnan och Gränbystaden.

Väl inne i bostaden möts ni av en ljus och rymlig hall där det finns gott om förvaring i de stora skjutdörrsgarderoberna. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en perfekt yta för samvaro och ekparketten som kommer igen i alla rum inger en enhetlig känsla. Köket har klassiska och moderna materialval så som vita skåpluckor och en fin bänkskiva i laminat. I vardagsrummet möblerar ni lätt med en bekväm soffa och intill kan ni med enkelhet placera ett större matsalsbord för er och era gäster. Härifrån när ni även bostadens stora och inglasade balkong. Vidare så erbjuder denna bostad ett väl tilltaget sovrum med ett härligt ljusinsläpp från de två fönsterna och förvaring finns i garderober. Det helkaklade badrummet erbjuder er en egen oas med sina ljusa färger, inrett med dusch och egen kombinerad tvätt & torktumlare.

Här har du ICA-butik inom promenadavstånd samt gymmet Puls & Träning i gatuplan i grannhuset. Råbyvägen har växt fram till ett modernt och trivsamt nytt område med närhet till Gränbyparkens stora grönområden och lekplatser samt inte minst Gränby Centrum och Gränbystaden. I närområdet finns även skola, förskola, 4H-gård och idrottsarenor som UTK, IFU Arena, Gränby Ishall mm.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
65 kvm
Avgift
3 920 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-02-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Råbyvägen såldes av oss 2023-02-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Råbyvägen.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.