Ringgatan 20C

Ringgatan 20C

Slutpris

2 550 000 kr


Luthagen— Uppsala

Ringgatan 20C


Slutpris
2 550 000 kr

Luthagen— Uppsala

Stor 2,5:a högst upp i huset med balkong!

I omtyckta och attraktiva Luthagen längs den vackra allén på Ringgatan 20 C finns nu möjlighet att förvärva en stor 2,5:a med balkong. Bostaden är belägen högst upp i huset med ljusinsläpp från två håll, har ett fritt insynsskyddat läge och ute på balkongen sitter man mysigt och ombonat tack vare närheten till de grönskande träden! Genomgående fina nymålade väggar samt att det ligger ett charmigt äldre trägolv i större delen av lägenheten.

Entréhall med yta för avhängning av skor och ytterkläder men också en inre hall som är luftig och delvis möblerbar. Från entréhallen når ni köket som går i vitt och har all den maskinella utrustningen i rostfritt vilket gör att köket känns mer påkostat. Här inne ryms en matplats för ca 4 personer, har ni behov av att sitta fler placerar ni förslagsvis ett matsalsbord i vardagsrummet där det också finns utrymme för en soffa. Vidare finns ett generöst tilltaget sovrum som känns harmoniskt och det är här ni når balkongen. Badrummet är delvis kaklat och har praktiska duschväggar.

Luthagen är ett område som är mycket tilltalande. Här finns närhet till såväl naturen som City med allt dess utbud. Ni når enkelt Stabbyskogens naturområde som är en underbar oas med upplysta motionsspår, vackra strövområden och flertalet grillplatser. I närområdet finns flera förskolor, skolor och livsmedelsaffärer och med några minuters promenad nås Mimmi Ekholms plats där både gym, frisör och apotek samt restauranger finns. För den som tycker om att inta måltiden ute finns flera alternativ med de flesta internationella köken. Till Universitetets olika institutioner tar det endast några minuter med cykel och det är ett kort avstånd till Fyrishov med alla dess aktiviteter. För pendlaren finns goda möjligheter tack vare närheten till Bärbyleden.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea
57.5 kvm
Avgift
3 190 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ringgatan såldes av oss 2021-06-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ringgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.