Ritargatan 3 / Salabacke / Uppsala

Inglasad balkong och gångavstånd till Gränbystaden!

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
78.6 kvm
Avgift
3 490 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ritargatan såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ritargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad trerumslägenhet i utmärkt läge i området! Här bor du med promenadavstånd till välbesökta Gränbystaden, omtyckta Källparken är belägen enbart ett stenkast från bostaden och med cykel tar du dig smidigt till Uppsalas stadskärna.

Bostaden återfinns på femte våningen (hiss finns) med fönster i två väderstreck och en inglasad balkong i västerläge med utsikt mot föreningens gård. Bostaden erbjuder en hall med god förvaring i klädkammare, ett renoverat kök, ett rymligt vardagsrum samt två sovrum. I badrummet finns bl.a. dusch och tvättmaskin. Bostadsrättsinnehavaren disponerar även över ett förråd. Som medlem i Brf Vinkelhaken ges även tillgång till två tvättstugor, bastu med relax samt gym. Tillgången på bilplatser är god och för närvarande finns det lediga platser.

Förutom närhet till shoppingcentret Gränbystaden ges på Ritargatan närhet till busshållplats med täta avgångar som tar dig till bl.a. Brantingstorg, Vaksala torg och Akademiska sjukhuset. För bilpendlaren är det dessutom nära till E4:ans norra avfart.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Salabacke

I trevliga Salabacke finns det något för alla, här är det nära till både city och grönska!

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbuss nr 7 som trafikerar bl a till Stora Torget, en härlig cykeltur på ca en kvart till centrum och centralstationen och för den bilburna är det nära påfarten till E4:an och till väg 288.

Fritid och friluftsliv

I gröna och upprustade Källparken finns lekplatsen Lilla scenen, gungor, parkour, sittplatser och ytor för umgänge och spel. Här ligger även den stora amfiteatern för kultur och underhållning. Ytterligare grönytor finns i Byggmästarparken.

Service

Brantingstorg erbjuder närservice med Ica-butik, apotek, pizzeria och bibliotek. Högklassigt fika erbjuds hos Bageri Brantingstorg och hos Leijon Stenugnsbageri och konditori, som när vädret tillåter har en välbesökt uteservering. I området finns även några restauranger och pizzerior.

Skola och barnomsorg

I Salabacke finns förskolorna Rödmyran, Estia, Lilla academica, Källparkens förskola samt Salabacke förskola. Johannesbäcksskolan tar emot elever i årskurs F-6 och Brantingsskolan, som byggs upp på nytt, kommer när den står klar ca 2021 att ta emot elever i årskurs 4-9.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.