Sågargatan 6 C

Sågargatan 6 C


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Sågargatan 6 CIndustristaden/Kungsängen— Uppsala

Modern 4:a högt upp med balkong mot innergården

Högt upp i ett hus med hiss och med balkong mot innergården, är denna fina 4:a belägen. Här bor ni med närhet till likväl natur och rekreation som till city eller Resecentrum för er som pendlar. Föreningens medlemmar har tillgång till en fin relaxavdelning med bastu samt gemensam stor tvättstuga. Utöver detta finns en fin innergård med lekplats och en pergola med infravärme som går att boka via hemsidan om man är ett större sällskap.

Lägenheten har en bra planlösning där kök, matplats och vardagsrum samspelar i en fin harmoni, som gör det lätt att umgås både i familjen men också vid sociala sammankomster. Köket är modernt inrett med neutrala vita skåp och detaljer i grått, svart och rostfritt vilket ger stora möjligheter att sätta sin egen stil på hemmets kanske viktigaste rum. Bostaden har vidare tre sovrum i varierande storlekar varav det ena har utgång till den mysiga balkongen i ett fritt söderläge med fri utsikt över föreningens innergård. Det största sovrummet rymmer en dubbelsäng samt har gott om förvaring i garderober. Tack vare att det också finns två helkaklade badrum med duschmöjligheter behöver heller inte familjen stressa på morgonen när alla ska iväg samtidigt.

Det stadsnära läget ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån, naturreservatet Kungsängen och vår vackra stadspark. Som boende på Sågargatan bor ni centralt med utmärkt pendlarläge då Resecentrum ligger inom kort promenadavstånd. I närområdet finner ni bland annat en stor matbutik med generösa öppettider och postombud, apotek, flera förskolor, ett flertal restauranger, gym och salonger samt att Uppsalas stadskärna, med allt vad denna erbjuder, nås genom en kort promenad. I området ligger även Mjölnarparken och populära Anna Petrus park samt att Hamnspången tar er över till Stadsträdgården och friluftsteatern Parksnäckan. Inom gång- och cykelavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

Välkommen att boka visning!


Boarea
104 kvm
Avgift
5 074 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-11-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sågargatan såldes av oss 2023-11-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sågargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad