Salagatan 20 A

Salagatan 20 A

Slutpris

1 925 000 kr


Höganäs— Uppsala

Salagatan 20 A


Slutpris
1 925 000 kr

Höganäs— Uppsala

Väldisponerad tvåa med ett enastående centralt läge

Väldisponerad tvårumslägenhet med ett enastående centralt läge och i samma hus som Kvarnengallerian med välsorterad mataffär, systembolag, apotek, flertalet restauranger mm. Här bor du smidigt och kan enkelt ta hissen ned till gallerian när du vill och behöver handla något, dessutom går samma hiss även ned till garageplan. Perfekt första bostad eller som student- och övernattningslägenhet!

Välkomnande entré till hall med plats för ytterkläder. I sovrummet finns plats för stor säng och annat anpassat möblemang. Därutöver en större garderob med plats för hängande och vikta kläder. Vardagsrummet med fönster åt två väderstreck, ligger i öppen planlösning mot köket och ger möjlighet att möblera med matbord, soffa, tv-möbel, skrivbord mm. Köket erbjuder generösa ytor för bra matlagning och gott om förvaringsmöjlighet. Duschrum med delvis kaklade väggar. Till bostaden hör även ett vindsförråd.

Utöver månadsavgiften som inkluderar värme, vatten och grundutbudet för kabel-TV, tillkommer endast 100 kr/mån för bredband 1000/1000 Mbit via A3.

Till bostadsrättens gemensamma utrymmen hör en innergård med lekplats, en bokningsbar tvättstuga, en föreningslokal samt cykel- och barnvagnsförråd.

Här bor du centralt och med behagligt avstånd till nästan allt vad Uppsala stad har att erbjuda! Dessutom granne med UKK och Vaksala torg som sommartid fylls av torghandel och loppmarknader. Närmaste busshållplats ligger på intilliggande gata, till Uppsala Resecentrum går ni på knappt tio minuter. Till Uppsala universitets olika lokaler och nationer är det bra avstånd. Ypperligt pendlingsläge med kort körsträcka till E4:a påfarten som tar er mot bland annat Stockholm och Gävle.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
45 kvm
Avgift
2 536 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-03-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.