Salagatan 22 C

Salagatan 22 C


Fålhagen/Höganäs— Uppsala

Salagatan 22 CFålhagen/Höganäs— Uppsala

Modernt renoverad 2:a med balkong i Kvarnen!

Fint renoverad 2:a med en rymlig balkong, belägen högst upp i huset, där ni kan njuta av utsikten mot domkyrkan. Här får ni påkostade materialval och kvadratmetrarna är ytterst välplanerade. I detta bekväma och centrala läge, i samma hus som Kvarnengallerian, är det bara att flytta in och bo direkt!

Ta klivet in i bostaden och möts av en hall där det finns gott om förvaring i den intilliggande stora klädkammaren samt ytterligare yta för hatthylla och andra hallmöbler. Den naturliga samlingspunkten, köket, känns påkostat och är inrett i en modern minimalistisk stil där de rostfria vitvarorna samsas med högblanka vita luckor. Här möblerar ni förslagsvis med ett större matbord och väntar ni gäster kan ni duka för fler sittande kring ett matsalsbord i vardagsrummet som även har utgång till bostadens balkong. Sovrummet har en dämpad härlig känsla tack vare den sobra grågrön kulören och passar perfekt för avslappning efter en hektisk dag. I det renoverade badrummet infinner sig sedan en härlig hotellkänsla med stora kakel- och klinkerplattor och det vackra tvättstället.

Utöver månadsavgiften som inkluderar värme, vatten och grundutbudet för kabel-TV, tillkommer endast 100 kr/mån för bredband 1000/1000 Mbit/s. Till bostadsrättens gemensamma utrymmen hör en innergård med lekplats, bokningsbar tvättstuga, föreningslokal, hobbyrum, övernattningsrum som kan hyras mot en kostnad om 200 kr/natt samt cykel- och barnvagnsförråd.

Till de gemensamma utrymmena hör tre bokningsbara tvättstugor som är belägna på innergården i ett fristående hus. Från innergården nås även föreningslokalen som kan hyras för privata sammankomster. Föreningen har även ett Därutöver finns cykel- och barnvagnsförråd samt utemöbler och en lekplats.

Här bor ni centralt och med behagligt avstånd till nästan allt vad Uppsala stad har att erbjuda! Dessutom granne med UKK och Vaksala torg som sommartid fylls av torghandel och loppmarknader. Närmaste busshållplats ligger på intilliggande gata, till Uppsala Resecentrum går ni på knappt tio minuter. Till Uppsala universitets olika lokaler och nationer är det bra avstånd. Ypperligt pendlingsläge med kort körsträcka till E4:a påfarten som tar er mot bland annat Stockholm och Gävle.


Boarea
67.5 kvm
Avgift
5 851 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-02-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Salagatan såldes av oss 2024-02-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Salagatan.

Boka värdering
Adam Lindh
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad