Sibyllegatan 17A / Luthagen / Uppsala

Charmig trerumslägenhet med bästa balkongläge!

Slutpris
2 215 000 kr
Boarea
61.5 kvm
Avgift
3 367 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sibyllegatan såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sibyllegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna väl disponerade trerumslägenhet belägen i lugnt och ostört läge i omtyckta Luthagen!

Här bor ni på andra våningen med begränsad insyn och en inbjudande balkong i sydvästligtläge. En perfekt plats att avnjuta solen under större delen av dagen och ända fram till solnedgången. För er som föredrar att ta er ner på marknivå erbjuder föreningen en lugn och skyddad innergård. Här finns lekplats och större gräsyta vilket är mycket uppskattat bland föreningens barnfamiljer såväl som de som vill avnjuta en trevlig grillkväll.

Planlösningen fördelar sig på en hall med god avhängnings- och förvaringsmöjlighet, ett ljust kök med plats för större matgrupp invid fönster som vetter mot föreningens gröna innergård. Här möts charmiga originaldetaljer med bekvämligheter som bl.a. diskmaskin. Bostadens två sovrum vetter mot innergården och vardagsrummet vetter åt andra hållet med bostadens balkong i perfekt solläge. Vardagsrummet har plats för både sittgrupp och middagsbord, perfekt sällskapsyta när vänner och familj kommer på besök. Lägenheten har ett helkaklat badrum som är utrustat med bl.a. annat badkar.

I Luthagen bor ni attraktivt med närhet till bland annat restauranger, kaféer, förskolor, skolor. och fina grönområden samt promenadstråk. På promenadavstånd nås det trevliga årummet och med hjälp av Uppsalabons bästa vän, cykeln, tar ni er snabbt in till stadskärnan som bjuder på en mängd butiker, biografer och andra nöjen. Här finner ni även merparten av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de populära nationerna.

På grund av den rådande situationen med coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Luthagen

Luthagen och Stabby är en stadsdel nordväst om Uppsala. Området uppskattas för dess lugn men samtidigt finns stadskärnans puls nära tillhands.

Kommunikation

Bra kommunikationer till centrum via buss som går genom Luthagen/Stabby. Till det stora shoppingcentret Gränbystaden kommer du med buss som går vidare till Boländerna och IKEA. För den som pendlar med bil ligger Bärbyleden angränsande som tar dig till E4:ans påfart.

Fritid och friluftsliv

Luthagen och Stabby är ett område med ett flertal parker, bland annat Tegnérparken, Vindhemsparken samt Gjuteriparken. En närhet till Fyrisån ger en känsla av Uppsalas charm. I Vasaparken finner du Biotopia, ett biologiskt museum som passar perfekt för stora som små! I parken finns även perfekta lekplatsen för de yngre likväl som plats att ha picknick under sommarmånaderna.

Service

I närområdet finner du ett flertal matbutiker samt även restauranger, caféer, apotek. Det finns även ett flertal gym för den aktiva. I Luthagen/Stabby bor du nära Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Här finns Tiundaskolan som byggdes om och öppnades på nytt under 2018 med förskola upp till årskurs 9. Andra förskolor som finns är bl.a. Luthagens förskola, Brunes förskola samt Plantans förskola. Från förskola upp till gymnasieskola finns det något för alla åldrar. Grundskolor som finns är bland annat Sverkerskolan (F-6) och Eriksskolan (F-3). Gymnasieskolorna Fyrisskolan och Katedralskolan ligger även belägna i Luthagen. Ekonomikum, en av Uppsala universitets största institutionsbyggnader ligger även här, där universitetets ekonomiska ämnen, informatik och media samt kulturgeografi finns samlat.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.