Skolgatan 20 A

Skolgatan 20 A

Slutpris

3 000 000 kr


Centrum— Uppsala

Skolgatan 20 A


Slutpris
3 000 000 kr

Centrum— Uppsala

Rymlig 2a i Citynära läge med inglasadbalkong

Välkomna till denna rymliga 2:a högst upp i huset (hiss finns) i genomgående mycket gott skick med inglasad balkong mitt i City! Här bor ni med ett suveränt läge med allt vad City erbjuder ett stenkast bort, promenadstråk intill Fyrisån samt restauranger i direkt närhet och Resecentrum inom några få minuters promenad. Föreningen har en lugn och grön innergård, perfekt för trevliga sommarkvällar!

När ni kliver in i bostaden välkomnas ni av den luftiga hallen med bådehatthylla och förvaring i skjutdörrsgarderober. Från hallen tar ni er vidare in till köket som har både köksö samt all dess utrustning som behövs i ett kök. Härifrån nås även den inglasade balkongen. Vardagsrummet bjuder på stora öppna ytor, vitmålade väggar, parkettgolv och spotlights i taket samt plats för både soffhörna och en större matplats för ca 6-8 personer. De stora fönsterpartierna för in extra mycket ljus och skapar en extra luftig känsla. Bostadens sovrum har bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober och här finns även platts för en större dubbelsäng. Badrummet är helkaklat och utrustat med duschvägg i glas, takdusch, tvättställ med kommod, spegel med inbyggd belysning, toalett samt en tvättmaskin.

I bostadsrättsföreningen Ejdern bor ni i en stabil förening, har hiss från markplan och i den låg avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband från ComHem samt bostadsrättstillägg! Den välskötta innergården blir en oas mitt i stadslivet. Promenera Svartbäcksgatan upp och du finner ett gediget utbud av caféer, pubar, restauranger och shopping.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info.


Boarea
62.6 kvm
Avgift
3 199 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-09-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2022-09-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skolgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Dennis Sjöberg

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.