Skyttelgatan 1

Skyttelgatan 1

Slutpris

3 400 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Skyttelgatan 1


Slutpris
3 400 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Balkong mot sydväst i fritt läge

Drömmer ni om att bo lugnt och modernt mitt i City? Då har ni hittat rätt!

Välkommen till denna stilrent inredda 3:a om 82 kvm belägen på 2:a våningen i modernt hus från 2014 med stor och inglasad balkong i sydvästläge. Lägenheten består av hall i vinkel med skjutdörrsgarderob, ett rymligt kök med matplats, köket har vit skåpinredning och maskiner i rostfritt samt halvöppen planlösning mot stort vardagsrum. Vidare finns två sovrum, båda två med skjutdörrsgarderober samt det ena med klädkammare, och ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, grått klinkergolv, vitkaklade väggar, duschvägg i klarglas samt gott om skåpförvaring.

Flytta till Brf Åriket 2 med 72 lägenheter, en ny och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening, i Industristaden/Kungsängen. I månadsavgiften på 4 332 kr/mån ingår värme, kallvatten, källarförråd och föreningens gemensamhetsutrymmen. Ett obligatoriskt tillägg om 216 kr/mån tillkommer på månadsavgiften för Telia triple-play, (bredband, kabel-TV och IP-telefoni). I föreningens garage finns det i dagsläget lediga platser, 1 000 kr/mån. Föreningen har ett suveränt läge med fint planerad och skyddad innergård som delas med populära förskolan Åriket och utanför lägenheten en fin lekplats i Anna Petrus park som träningsgrupper gärna besöker för utomhusträning. Vidare har ni tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån samt kort promenadavstånd till Resecentrum och allt vad City kan erbjuda!

Välkommen på visning!


Boarea
82 kvm
Avgift
4 332 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-09-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.