Skyttelgatan 17 / Centrum/Industristaden / Uppsala / Nyproduktion

Nybyggd 2:a vid Fyrisån med balkong och bra förvaring!

Brf Hamnen, etapp 2
Slutpris
2 510 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 390 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-05-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skyttelgatan såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skyttelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Industristaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vardagsrum och kök har öppen planlösning och här finns plats med både soffgrupp och matplats för 4 personer. Köket är fullutrustat med integrerade vitvaror. Från rummet har du utgång till balkongen. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat och har kombimaskin.

Inredningen är utöver det vanliga och extra många genomtänkta detaljer både i lägenheterna och huset gör det här till ett en ny adress för dig som kräver mer av ditt boende. Utanför finns Fyrisåns kajpromenad och Uppsalas absoluta stadskärna inom bekvämt promenadavstånd.

Du som bor här får tillgång till övernattningslägenhet, gemensam bastu och en liten cykelverkstad. Under huset finns ett parkeringsgarage som du når med hiss. Och på taket solceller som bidrar till husets elförsörjning. På gården placeras ett inglasat uterum som förlänger den varma säsongen och kanske ett och annat konstverk.

Preliminär inflyttningstid är april 2019.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.