Smålandsvägen 37

Smålandsvägen 37

Slutpris

1 800 000 kr


Sävja— Uppsala

Smålandsvägen 37


Slutpris
1 800 000 kr

Sävja— Uppsala

Bostadsrättsradhus med öppen spis och dubbla uteplatser - NYTT PRIS

På Smålandsvägen finns möjlighet att förvärva detta välplanerade bostadsrättsradhus i två plan med eldstad och dubbla uteplatser. Här bor ni i ett familjevänligt område med närhet till det vackra naturområdet Lunsen och med förskola, skola, matbutik och busshållplats på bekvämt avstånd.

Bostaden erbjuder 94,6 kvm fördelade på ett socialt entréplan med kök med utrymme för matplats, vardagsrum med mysig eldstad, hall med anslutande förråd under trappen samt wc/dusch. Det övre planet bjuder på tre sovrum i varierande storlekar varav ett med angränsande klädkammare som även kan nyttjas som arbetsrum eller barnkammare. På det övre planet finns dessutom ett stort badrum med badkar och tvättmöjlighet. På bostadens baksida, med utgång från vardagsrummet, finns en stor uteplats med tak. Här kan ni njuta av morgon- och förmiddagssolen samtidigt som ni kan hålla god uppsikt över barnen som leker vid den närliggande lekplatsen. Bostadens framsida erbjuder även den en uteplats, denna med kvällssol - perfekt för dig som gillar att avnjuta middagen i sommardagens sista solstrålar Förvaring råder det ingen brist på, förutom klädkammare och förråd i bostaden, disponerar bostadsrättshavaren över två externa förråd, ett beläget i anslutning till entrén och ett i en extern förrådslänga.

Smålandsvägen återfinns i naturnära Sävja, omfamnad av äldre blandskog och området präglas framför allt av sin närhet till naturen med gott om gröna ytor mellan bostadshusen och närhet till både kolonilotter och utegym. Granne med bostaden finner ni Lunsen med dess naturreservat och vandringsleder. Vidare erbjuder Sävja god service i form av matbutik, apotek, café och ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9. Dessutom erbjuds goda förbindelser med bil, buss och cykel till Uppsalas stadskärna, bl.a. finns en fin cykelväg, buss med täta avgångar samt smidig påfart till E4:an.


Boarea
94.6 kvm
Avgift
6 561 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Smålandsvägen såldes av oss 2022-11-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Smålandsvägen.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.