Solskensgatan 11 / Gränby / Uppsala

Ljus 2:a på fjärde våningen med balkong!

Slutpris
2 075 000 kr
Boarea
59,5 kvm
Avgift
3 562 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2020-01-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solskensgatan såldes av oss 2020-01-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Solskensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gränby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo i ett miljövänligare alternativ på Solskensgatan 11 i en hållbar förening, Riksbyggens Brf Solskenet. Här finns tillgång till ett miljöhus med källsortering samt soprum för hushållssopor och kompost där varje medlem bekostar sin egen vattenförbrukning för att hålla nere på svinn. Det finns tillgång till Sun fleet bilpool med station nere på parkeringen.

På fjärde våningen med hiss från markplan hittar ni denna ljusa och trevliga 2:a om 59,5 kvm. Lägenheten disponerar över hall, badrum, sovrum, klädkammare/förråd samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök och vardagsrum separeras via en halvö som med fördel kan nyttjas som barbord med höga stolar för extra platser. Från sovrummet nås balkongen under tak i nordvästläge som erbjuder soliga kvällar. Både kök och badrum erbjuder full teknisk utrustning. I månadsavgiften, 3 562 kr, ingår värme, kallvatten (t o m oktober sedan bekostas faktisk förbrukning av medlemmen själv), Telia triple play och bostadsrättstillägg.

Flytta till nya delen av Gränby med grönområdet Gränbyparken runt husknuten och endast få minuters promenadavstånd till Gränby köpcentrum och all dess utbud. Köpcentret har allt att erbjuda inom shopping men även många restauranger och en stor och fin biosalong. Goda pendlingsmöjligheter via snabb åtkomst till E4:a samt bekvämt cykelavstånd till Resecentrum men även stadsbussen går med jämna mellanrum mot centrum.

Välkommen till ett fint boende att trivas i, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Gränby

Gränby är en av de stadsdelar i Uppsala som växer mest just nu, här hittar du allt du behöver såsom sportaktiviteter, butiker, restauranger och service!

Kommunikationer

Området Gränby är beläget intill Råbyvägen som smidigt tar er ut till E4:an, vilket gör att det går utmärkt att pendla till både Stockholm och Gävle. Gränby erbjuder även mycket goda kollektivtrafikförbindelser med täta avgångar med UL:s stadsbussar till bland annat Centralstationen, Gränbystaden, Coop Forum/IKEA och Akademiska sjukhuset. Det finns även ett flertal bra cykelvägar till city, avståndet är ca tre kilometer.

Fritid och friluftsliv

I hjärtat av Gränby ligger Gränbyparken där ni kan koppla av i det gröna eller låta barnen leka av sig i den stora lekplatsen. Inte långt härifrån ligger även Gränbys 4H-gård där ni kan besöka många olika djur och se hur en gård fungerar. Eller varför inte besöka fornlämningsområdet Gamla Uppsala Högar. Genom grannområdet Löten sträcker sig Von Bahrska-häcken med en gång- och cykelbana perfekt för söndagspromenaden eller för dig som vill öva på löpsteget. För dig som söker träningsmöjligheter finns gym, ishallar, tennis- och badmintonhall med mera inom behagligt gångavstånd.

Service

Gränbystaden erbjuder all tänkbar service, bland annat bank, apotek, vårdcentral, optiker, systembolag, flertalet matbutiker, restauranger och caféer. Här finns även ett mycket stort utbud av fackhandelsbutiker men även en populär 4DX-biograf. Längs Råbyvägen växer service fram i form av matbutik, restaurang och gym. På promenadavstånd nås även Heidenstams torg som erbjuder en ICA-butik med viss posthantering, apotek och vårdcentral. Här finns även en restaurang, herr- och damfrisör, kemtvätt och gym.

Skola och barnomsorg

I Gränby ligger flertalet förskolor, bland andra Parkens förskola, Solkenets förskola samt Liljeforstorg öppna förskola. För äldre barn finns Liljeforsskolan (Åk F-5) och Gränbyskolan (Åk 6-9). I grannområdet Löten finns Von bahrs skola för (Åk F-9) samt fritidsgård, daghem och flertalet förskolor, inklusive Montessori.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.