S:t Olofsgatan 58b

S:t Olofsgatan 58b

Slutpris

3 050 000 kr


Höganäs— Uppsala

S:t Olofsgatan 58b


Slutpris
3 050 000 kr

Höganäs— Uppsala

Unik 30-talsdröm med öppen spis

Välkommen till denna magnifika 30-talstvåa allra högst upp i huset med härliga sociala ytor och en öppen spis. Bostadens kök och matsalsdel har renoverats med omtanke för att passa in med byggnadens 30-talscharm. Vidare har även bostaden en mycket låg avgift (ink. bredband) tack vare bostadsrättsföreningens noggrant skötta ekonomi under en längre period. Några karaktäristiska egenskaper med denna välplanerade bostad är en generös takhöjd, öppen spis, bevarade originaldetaljer, vackert plankgolv samt rejäla sällskapsytor. Sedan den uppenbara fördelen med att bo högst upp i huset, ingen granne ovanför och ett generöst ljusinflöde genom de stora fönsterpartierna. Dessutom får du exceptionellt bra förvaringsmöjligheter när bostadsrättsföreningen anvisat bostadsrätten med hela 3 förråd (1 vindsförråd intill lägenheten samt 2 källarförråd).

Bostadsrättsföreningen Aslög nr 4 är en mycket välskött bostadsrättsförening med en belåningsgrad om så lite som 915 kr lån/m² som är fördelat om ett lån med en ränta om endast 0,66 (Enligt årsredovisningen 2019). Med detta sagt är det svårt att hitta bostadsrättsföreningar med så välskött ekonomi, vilket borgar för en tryggare boendesituation i framtiden. Denna bostadsrättsförening har 34 lägenheter i varierande storlekar samt en ovanligt stor och grönskande innergård.

I denna lägenhet bor du med ett attraktivt läge i ett fridfullt område samtidigt som du har ett perfekt pendlarläge. Med endast en kortare promenad når du Resecentrum, Vaksala torg och ett flertal restauranger samt att närheten till stadens kärna är alldeles i närheten. Inom bekvämt avstånd finner du även affärshuset Kvarnen som erbjuder bland annat livsmedelsaffär (ICA Torgkassen), gym (Friskis & Svettis), systembolag, restauranger samt apotek. Alldeles utanför knuten ligger dessutom den grönskande parkmiljön vid Höganäsparken.


Boarea
63.2 kvm
Avgift
2 738 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-04-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.