S:t Persgatan 45 A / Höganäs / Uppsala

Charmig gaveltrea belägen på lugn återvändsgata

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
4 856 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på S:t Persgatan såldes av oss 2020-10-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Persgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höganäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gavellägenhet / Högt i tak / Balkong / Centralt / Renoverad / 30-tal / Charmig / P-plats

Välkommen in till denna fina och smakfullt renoverade gavellägenhet med charm från 30-talet! Här bor ni med ett lugnt läge i populära Höganäs men med närhet till såväl Vaksala torg, Resecentrum som stadskärnan. Lägenheten har renoverats med varsam hand under 2020. Nya och fina materialval möter äldre bevarad charm med tidstypiska 30-talsdetaljer såsom stora fönster, fiskbensparkett, fönsterbrädor i Kolmårdsmarmor, högt i tak och fantastiska skjutdörrar som är välbevarade och upprustade.

Idag nyttjas lägenheten med matsal och ett sovrum men möjlighet finns till två sovrum där matsalen kan användas till master bedroom bakom dubbelskjutdörrarna. Här har ni möjlighet att växa i boendet och anpassa det efter era egna behov. Lägenhetens badrum och kök har renoverats och moderniserats med tvättmaskin, golvvärme och spotlights i badrum och med diskmaskin i köket. I köket får ni även plats med ett köksbord. Gavelläget ger ett vackert ljusinsläpp då lägenheten har fönster i tre väderstreck. Balkongen vetter i sydvästligt läge mot innergården och domkyrkan, perfekt för att avnjuta en kopp kaffe i solen efter arbetsdagen.

I föreningen finns bland annat två tvättstugor, gemensamhetslokal samt två hyreslokaler. Hissen i trapphuset leder ned till källaren, perfekt när man har tung tvätt. Föreningen har en härlig och stor innergård med flertalet uteplatser. I månadsavgiften ingår bredband, TV grundutbud, kall- och varmvatten samt värme. Lägenheten finner ni på gavel med balkong mot gården vilket skapar en lugn miljö med utsikt mot Domkyrkans fina torn. För närvarande finns det ledig p-plats i föreningen samt boendeparkering på återvändsgatan och närliggande gator.

Här bor ni med ett ypperligt pendlarläge endast en kort cykeltur till tågstationen och med en kort promenad till Uppsalas centrala kärna. Endast några hundra meter från bostaden finner ni utmärkt service i Gallerian Kvarnen med bland annat apotek, kemtvätt, skomakare, systembolag, ICA Torgkassens välsorterade matbutik med sin uppskattade delikatessavdelning, postombud, frisör och restauranger. Närheten till Vaksala torg gör också att ni smidigt kan njuta av den aktiva torghandeln och för träning finns Friskis & Svettis stora träningsanläggning alldeles intill föreningen.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Höganäs

Höganäs passar utmärkt för dig som söker ett centralt boende med utmärkt pendlarläge.

Kommunikation

Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn men även utanför stadens gränser. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Fritid och friluftsliv

I Höganäs erbjuds möjlighet att koppla av i den trevliga parken Höganäshöjden. Här finner ni både koloniodlingar och lekplats med fjärilstema. I området finns dessutom två populära gym.

Service

I Höganäs har ni nära till service vid närliggande Kvarntorget. Där finns matbutik, restaurang, frisör och gym. På promenadavstånd nås Kvarnengallerian med apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger m.m. På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. I city ligger de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna.

Skola och barnomsorg

I närområdet finns flera förskolor samt Kvarngärdesskolan (Åk. F-9). I grannområdet Fålhagen finns ytterligare förskolor och skolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.