S:t Persgatan 40 B

S:t Persgatan 40 B

Slutpris

2 250 000 kr


Höganäs— Uppsala

S:t Persgatan 40 B


Slutpris
2 250 000 kr

Höganäs— Uppsala

Välplanerad 2:a med balkong i omtyckta Höganäs

Tilltalande och väldisponerad 2:a med härlig balkong! På S:t Persgatan i Höganäs bor du med promenadavstånd till Centralstationen och Uppsala centrum och samtidigt i ett lugnt och ostört läge med återvändsgata på ena sidan och föreningens stora innergård på andra sidan.

Bostaden erbjuder en ljus rymlig hall med förvaring i både garderober och vid hatthylla. Till vänster nås köket som har plats för ett matbord invid fönstret och är fullt maskinellt utrustat. Här finns dessutom många skåp, lådor och bänkytor som gör matlagningen enkel. Vardagsrummet rymmer plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Härifrån nås bostadens balkong. I sovrummet finns ytterligare förvaringsmöjligheter och här ryms större dubbelsäng. Badrummet är inrett med dusch och egen tvättmaskin. Föreningen har en gemensam trädgård med stora gräsytor, grill och trädgårdsmöbler.

Brf Alriksgårdarna är en stabil förening med god ekonomi. Flera större renoveringar såsom takrenovering på samtliga bostadshus (-17), fönsterbyte och säkerhetsdörrar (-12) och el- och stamrenovering (-02) är utförda. Belåningen ligger på endast 3190 kr/kvm (-22) vilket gör det möjligt att ha den förmånliga avgiften 2 812 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och bredband (100/10 mbit/s) via Tele2.

Tilltalande pendlarläge med gångavstånd till resecentrum, nära till stadskärnan, konserthuset samt torghandel vid Vaksala torg. Fålhagen som bostadsområde är ett lummigt och fridfullt område. I närheten finns även matvarubutiker, restauranger, frisörer, populära gym, med mera. För den som har bil finns parkeringsmöjligheter i föreningen men även längs gatorna. Man tar sig snabbt och smidigt till E4:ans på- och avfarter.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
55.9 kvm
Avgift
2 812 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på S:t Persgatan såldes av oss 2024-03-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Persgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.