Stabby Allé 9 B / Luthagen/Stabby / Uppsala

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
53,5 kvm
Avgift
3 159 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stabby Allé såldes av oss 2017-01-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stabby Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen/Stabby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin 2:a belägen högt upp i hus med hiss från markplan, fri från insyn och med balkong i absolut bästa solläge! Lägenheten erbjuder ett kök med matplats för 4 personer, vardagsrum med utgång till balkong som vetter mot grönskande innergård, där ni kan njuta av solen dag som kväll. Vidare finner ni ett sovrum med praktisk klädkammare samt helkaklat badrum från 2015 med golvvärme. Till bostadsrätten hör också flera förråd.

Välskött, solid bostadrättsförening med många gemensamhetsutrymmen såsom bastu, gym, festlokal, hobbyrum och övernattningsrum!

Attraktivt och lugnt läge invid Stabbyskogen med sina vackra strövområden alldeles i närheten. Närhet till Centrum, Universitetet och Mimmi Ekholms plats där ni bl a finner livsmedelsaffär, gym och flertalet restauranger. Goda pendlingsmöjligheter tack vare närheten till Bärbyleden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration