Sök Meny
Såld

Uppsala - Luthagen/Stabby / Stabby Allé 9 B

Fin 2:a belägen högt upp i hus med hiss från markplan, fri från insyn och med balkong i absolut bästa solläge! Lägenheten erbjuder ett kök med matplats för 4 personer, vardagsrum med utgång till balkong som vetter mot grönskande innergård, där ni kan njuta av solen dag som kväll. Vidare finner ni ett sovrum med praktisk klädkammare samt helkaklat badrum från 2015 med golvvärme. Till bostadsrätten hör också flera förråd.

Välskött, solid bostadrättsförening med många gemensamhetsutrymmen såsom bastu, gym, festlokal, hobbyrum och övernattningsrum!

Attraktivt och lugnt läge invid Stabbyskogen med sina vackra strövområden alldeles i närheten. Närhet till Centrum, Universitetet och Mimmi Ekholms plats där ni bl a finner livsmedelsaffär, gym och flertalet restauranger. Goda pendlingsmöjligheter tack vare närheten till Bärbyleden.

Sponsrade länkar
Uppsala / Luthagen/Stabby
Stabby Allé 9 B
Slutpris: 2 100 000 kr
Boarea: 53,5 kvm
Avgift: 3 159 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Stabby Allé

Andra liknande sålda bostäder