Stabby Allé 3

Stabby Allé 3

Slutpris

2 750 000 kr


Luthagen / Stabby— Uppsala

Stabby Allé 3


Slutpris
2 750 000 kr

Luthagen / Stabby— Uppsala

Välplanerad 3:a i Stabby Allé!

Välkommen till fridfulla Stabby Allé! Här erbjuds en välplanerad 3:a med balkong i en förening med låg belåning och hiss! Här bor ni bekvämt i ett naturnära läge med närservice och kommunikationer runt hörnet!

När ni kliver in genom den välkomnande hallen möts ni av en smart och genomtänkt planlösning. Härifrån nås smidigt alla rum i lägenheten. Det hemtrevliga köket har gott om förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor samt en ljus och trivsam matplats intill fönster. Vardagsrummet är rymligt och lätt att möblera, här erbjuds plats för både soffgrupp och matsalsbord, en perfekt umgängesyta för vänner och familj. Härifrån nås också balkongen med ljust soligt läge, utmärkt för odlingen och avkopplande stunder under den varmare delen av året. I denna 3:a finns även två sovrum, varav det ena är flexibelt nog att användas som hemmakontor om behovet så önskas. Badrummet är försett med ett badkar och har ett praktiskt vädringsfönster. Lägenheten disponerar även två vindsförråd om ca 6 kvm.

Luthagen/Stabby är ett lugnt och attraktivt område med närhet till bland annat restauranger, kaféer och fina grönområden och promenadstråk. På promenadavstånd nås det trevliga årummet och med hjälp av Uppsalabons bästa vän, cykeln, tar du dig snabbt in till stadskärnan som bjuder på en mängd butiker, biografer och andra nöjen. I city finner du även merparten av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de populära nationerna.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
72.8 kvm
Avgift
4 127 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-02-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Stabby Allé såldes av oss 2024-02-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stabby Allé.

Boka värdering
Jenny Olofsson, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.