Stagneliusgatan 25

Stagneliusgatan 25

Slutpris

1 795 000 kr


Löten— Uppsala

Stagneliusgatan 25


Slutpris
1 795 000 kr

Löten— Uppsala

Gavellägenhet med renoverat badrum

Välkommen till denna välplanerade 3 rok i gavelläge med genomgående stora och ljusa rum. Här bor du i natursköna och familjevänliga Löten med utmärkt tillgång till service, skola, förskola och rekreationsmöjligheter! Bostaden är belägen på tredje våningen och dess 84,5 kvm erbjuder bland annat generösa sociala ytor, två stora sovrum och ett nyligen stamrenoverat badrum. Balkongen är belägen i sydvästläge och här fås sol stora delar av dagen. Genomgående erbjuds goda förvaringsmöjligheter med flertalet platsbyggda garderober, en klädkammare samt ett förråd beläget i lägenheten.

Brf Uppsalahus nr 14 är en stor bostadsrättsförening som ständigt arbetar med att förbättra livskvalitén för sina medlemmar. Som medlem i bostadsrättsföreningen får du tillgång till en mängd gemensamhetsutrymmen såsom tvättstugor, hobbyrum, gym, bastu, samt en stor, grön och mycket välskött gård med tennisbana, boulbana och en mindre fotbollsplan.

På Stagneliusgatan bor du med närhet till både natur och service. Ett stenkast från bostaden ligger Heidenstams torg med livsmedelsbutik, postombud, apotek, vårdcentral, frisör, restaurang och gym. För barnfamiljen finns Von Bahrs skola (F-9) och hela fyra förskolor inom cykel- och gångavstånd. Uppskattar du fysisk aktivitet har du hittat hem, genom endast tio minuters promenad åt nordost nås Gränby sportfält och IFU-arena med flera ishallar, innebandyhallar, inomhusarena för friidrott, utomhusarena för friidrott, UTK-hallen med banor för tennis, paddel, badminton, squash och bordtennis. Lika nära, i västlig riktning, återfinns Diös-hallen med inomhusplan för fotboll och tre utomhusplaner. Med cykel tar du dig 1,5 km till Fyrishov med simhall och äventyrsbad. På promenadavstånd nås både Bellmansparken och Von Bahrskahäcken. Goda buss- och cykelförbindelser till stadskärnan och i grannområdet ligger Gränby köpstad med all tänkbar service. Med bil når du påfarten till E4:an (och 55:an) inom någon minut från hemmet.


Boarea
84.5 kvm
Avgift
5 113 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Stagneliusgatan såldes av oss 2023-03-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stagneliusgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.