Stålgatan 44 / Slavsta / Uppsala

Ljus tvårumslägenhet i lugnt och trivsamt område!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
4 033 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-01-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stålgatan såldes av oss 2020-01-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stålgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slavsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna väl tilltagna tvåa belägen högt upp i huset med god utsikt samt generöst ljusinsläpp! Här bor du i ett lugnt område med närheten till naturen, flertalet grönområden och samtidigt med goda kommunikationer för dig som med enkelhet vill ta dig in till stadskärnan.

Planlösningen fördelar sig på en ljus och öppen hall med ljusinsläpp från vardagsrummets större fönsterparti samt med god förvaringsmöjlighet i form av rymlig klädkammare. Ett ljust och modernt kök som renoverades -14 med plats för större matgrupp invid fönster samt generösa arbetsytor. I anslutning till köket finner ni bostadens vardagsrum som tack vare dess fria läge i kombination med större fönsterparti ger ett rikligt ljusinsläpp. Härifrån tar ni er ut på den rymliga balkongen där kvällssol kan avnjutas. Sovrummet rymmer plats för dubbelsäng samt övrig möblering. Slutligen finner ni ett helkaklat badrum utrustat med bl.a. dusch, tvättmaskin, torkskåp och golvvärme.

Som boende i Slavsta har du närhet till både Årsta och Salabacke, men samtidigt till naturen. Härifrån tar du dig enkelt till såväl stadskärnan som Boländernas handelsområde och Gränbystaden där du finner all tänkbar service. Årsta centrum nås med enkelhet via de fina cykelvägarna, där du finner bl.a. apotek, Ica supermarket, vårdcentral och tandläkare. Slavsta erbjuder goda bussförbindelser där buss nr. 6 stannar precis utanför bostaden och sedan tar dig vidare till centralstationen. För dig som bilpendlar har du närhet till E4:ans norr- och södergående påfart.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Årsta

Trivsamma Årsta ligger i nordöstra Uppsala och gränsar till Salabacke, Fyrislund och Slavsta. Här finns något för alla, bl.a. bostadsrätter med fina innergårdar eller villor med stora tomter.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbussarna nr 7 och nr 4 som tar er ner till centrum och centralstationen dit det även finns fina cykelvägar. Goda anslutningar till påfarten till E4:an och till väg 288.

Fritid och friluftsliv

Gröna Årstaparken bjuder in till umgänge och lek och trevliga Äppellunden ovanför Körvelgatan har fina promenadstråk. En perfekt familjeaktivitet är att besöka Årsta 4H-gård där ni kan träffa på hästar, grisar, getter, kaniner, får, gäss och höns och gårdskatten Trasan. Årsta idrottsplats har fina fotbollsplaner som nyttjas av föreningslivet och de spelsugna bollspelarna. Odlarföreningen Årstablomman ligger placerad mellan Fålhagsleden och Lennakattens järnvägsspår för den odlingsintresserade.

Service

Närservice vid Årsta Centrum med Ica-butik, apotek, frisör, vårdcentral, tobaksbutik, tandläkare och pizzeria. I Årsta bor ni med ett bekvämt avstånd till Gränby Köpcentrum och Gränby Köpstad samt till Boländernas och Fyrislunds handlingsområden.

Skola och barnomsorg

I Årsta finns det gott om förskolor (Kamomillen, Axelina, Lilla academica, Sparrisen, Fasanen, Årstaparkens och Äppellundens). Grundskoleutbildning för elever i årskurs F-5 finns vid Årstaskolan och Ångelstaskolan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.