Stormgatan 17

Stormgatan 17

Slutpris

2 195 000 kr


Gränby— Uppsala

Stormgatan 17


Slutpris
2 195 000 kr

Gränby— Uppsala

Rymlig och välplanerat boende med stilrent och modernt kök

Bostaden säljs till FAST PRIS. Först till kvarn-principen tillämpas. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information.

Välkommen till denna välplanerade och ljusa genomgångslägenhet lugnt belägen på återvändsgatan, endast några hundra meter från en av Uppsalas största parker! Här bor ni i barnvänliga kvarter med utmärkt tillgång till service, skola, förskola och rekreationsmöjligheter. Bostaden är bekvämt belägen en halv trappa upp, perfekt när ni kommer hem med tunga matkassar, och dess 95,4 kvm bjuder bland annat på ett smakfullt och nyligen renoverat kök med fantastisk förvaringsmöjlighet och arbetsyta - det är trots allt en kock som huserar här! Intill köket finns ett väl tilltaget matrum - perfekt för er som tycker om att bjuda hem släkt och vänner på läckra middagar. Sommartid kan ni låta balkongdörren stå på glänt och lyssna på en härlig kombination av fågelkvitter, lekande barn och stadspuls. Bostaden har mer att erbjuda - från ett spatiöst vardagsrum med plats för stor soffgrupp till två sovrum varav ett med anslutande lyxig klädkammare. Ett halvrum kan nyttjas antingen som kontor, barnkammare eller extra förråd beroende på era behov. WC/duschutrymmet är utrustat med duschhörna och har utrymme för tvättmaskin.

I månadsavgiften om 4 994 kr ingår uppvärmning, kall- och varmvatten, bredband (upp till 1000/1000 Mbit/s), TV (basutbud) samt bostadsrättstillägg. Dessutom har Föreningen tecknat ett förmånligt kollektivt elavtal vilket innebär att de boende inte behöver teckna egna elavtal och på så sätt även kan spara in en slant. Bostadsrätten utgör en del av Brf Stormen, en medelstor och välförvaltad bostadsrättsförening som arbetar långsiktigt. Föreningen har god tillgång till parkeringsplatser och enligt styrelsen är varje bostadsrättslägenhet garanterad tillgång till en parkeringsplats. Dessutom har Föreningen laddplatser för er som har investerat i en el- eller laddhybridbil. Föreningen erbjuder dessutom en föreningslokal som kan hyras för privata fester samt en stor grön gård med flertalet grillplatser och lekplatser.

På Stormgatan bor ni ett stenkast från Gränbyparken som förutom fina promenadstråk, flera lekplatser och basebollplan även erbjuder 4H-gård! För den idrottsintresserade ligger Gränby sportfält på kort promenadavstånd och här erbjuds allt från ishallar och friidrottsarena till tennis- och padelcenter. Vid Gränbystaden erbjuds all tänkbar service med butiker, restauranger, vårdcentral och biosalong. Föredrar du att hellre strosa runt i Uppsalas stadskärna tar du dig snabbt till city via bra gång-och cykelvägar, alternativt med buss med täta avgångar. Smidig påfart till E4:an ger goda pendlingsmöjligheter.


Boarea
95.4 kvm
Avgift
4 994 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Stormgatan såldes av oss 2023-12-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stormgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.