Sturegatan 15 B

Sturegatan 15 B

Slutpris

2 550 000 kr


Luthagen— Uppsala

Sturegatan 15 B


Slutpris
2 550 000 kr

Luthagen— Uppsala

Optimalt planerad 3:a högst upp i huset med takterrass

Välkommen till Luthagen och denna centrala 3:a högst upp på fjärde våningen med stor takterrass! Här får Ni en smart planerad lägenhet som renoverats med varsam hand i tidstypisk stil. Lägenhet disponeras enligt följande: två sovrum, vardagsrum, kök, duschrum, hall och en stor terrass i söderläge och utsikt mot domkyrkan. Den ytterst välplanerade lägenheten som erbjuder stora fönster och högre takhöjd inger en härlig rymd och gott ljusflöde.

HSB Brf 11 Ottar är en lågt belånad förening med mycket god ekonomi. I månadsavgiften på 3 399 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, IP-telefoni och två förråd. Föreningen har flera gemensamma utrymmen såsom innergård, takterrass, cykelrum, tvättstuga, bastu samt gästlägenhet som medlemmarna får disponera utan extra kostnad. Innergården med fina planteringar och stensatt uteplats ligger avskilt utan insyn. Här finns grill och möbler och på föreningens gemensamma takterrass finns förutom bord och stolar även solstolar.

Flytta till Luthagen, ett av Uppsalas mest eftertraktade lägen med flertalet parker, vårdcentral, BVC, Fyrishov, dagis, skolor samt välsorterade livsmedelsbutiker i närheten och med promenadavstånd till city. Här är ett boende som passar de flesta med goda träningsmöjligheter, shopping, restauranger och service. Från lägenheten har ni gång- och cykelavstånd till city om ni inte tar stadsbussen som går utanför på Luthagsesplanaden. I närheten ligger Nelins matvarubutik, Luthagens livs och flertalet restauranger med några minuters promenadavstånd från huset.

Det är även nära till stora delar av Uppsalas studentnationer och Uppsala Universitet, till exempel ekonomikum och de juridiska enheterna.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
57.5 kvm
Avgift
3 399 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2016-09-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.