Svartbäcksgatan 42C / Centrum / Uppsala

Högst upp med å-utsikt på den stora sydvästliga balkongen

Slutpris
3 720 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 339 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2017-10-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna eleganta och välplanerade 3:a med öppen planlösning, extra gäst-wc och en stor och solig balkong högst upp i huset. Det genomtänkta läget i huset är optimalt och skapar både insynsskydd och ger en å-utsikt mellan huskropparna. Exklusiva tillval med genomgående vitmattlackad ekparkett, stenskiva i kvartskomposit samt ljudisolerade innerväggar.

På Svartbäcksgatan bor du i ett mycket centralt läge med närhet till allt som stadskärnan har att erbjuda. Med den nya viadukten som går under Luthagsesplanaden kommer du smidigt kunna promenera och cykla in till staden. Det finns flertalet busskommunikationer att tillgå runt om bostadshuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration