Svartbäcksgatan 21 D / Centrum / Uppsala

Mitt i centrala Uppsala inom en lugn innergård

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
29 kvm
Avgift
1 661 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2019-12-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i Uppsala bland stadens många caféer, restauranger och universitetets institutioner och nationer bor ni i en mycket fin minitvåa. Lägenheten ligger i markplan inne på en lugn innergård med kullersten som leder till grindporten vid Svartbäcksgatan, grinden hålls stängd och låst med portkod för åtkomst. Ni erbjuds en ljus lägenhet med många fönster mot gården och en yteffektiv bostad med följande disposition: välkomnande entré med bardisk mot rummet, rum och kök i ett, stort sovrum med infälld garderob, yta för skrivbord och utgång via altandörr till innergården samt badrum med dusch. Till lägenheten hör ett förråd.

Flytta till Brf Hjorten nr 9 innehållande 11 lägenheter och 2 lokaler i byggnader anno 1809-1906. En lågt belånad förening med god ekonomi. I vacker omgivning med innergården utanför dörren och omringad av äldre charmiga husbyggnader finner ni lugnet samtidigt som staden pulserar utanför grindarna. Här finns inga tidsangivelser för promenaden till stadskärnan då lägenheten befinner sig mitt i den. Här är promenadavstånd till det mesta, liksom Resecentrum och alla nationer och flertalet institutioner som universitet har att erbjuda. Föreningens gemensamhetsutrymmen innefattar tvättstuga, två bokningsbara uteplatser samt extra vindsförråd att hyra.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Centrum

Uppsalas levande stadskärna är en attraktiv stadsdel med ett avkopplande tempo och är fylld med all tänkbar service. Innerstaden har många caféer som man kan I denna stadsdel finns goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss från Centralstationen.

Kommunikation & service

I denna lättillgängliga stadsdel finns de mest kommunikativa lösningarna i form av tåg och buss från Uppsalas Centralstation. Här finns Länsbussar, Stadsbussar samt tåg för att smidigt kunna pendla till Stockholm eller till Gävle. Eftersom Uppsala är en erkänd cykelvänlig stad kan man med enkelhet cykla och parkera sin cykel alldeles intill stationen. Tillgången till service är mycket god i innerstaden med flera matbutiker och kiosker samt postutlämningar.

Aktivitet

I stadskärnan finns det stora möjligheter till aktivitet i form av flertalet gym, personlig tränare, yoga samt kampsportsstudio. Annars är en livlig promenad runt Fyrisån där man kan beskåda det fridfulla å-rummet och stadslivet.

Skola och barnomsorg

De förskolor som finns i de centrala delarna är Gudrungs förskola och Frodeparkens förskola. Grundskolan som finns centralt i Uppsala är Nannaskolan med årskurs 6-9 samt de gymnasium som finns är Thorén Business School och Jensen. Om du önskar läsa mer kan du gå in på kommumens hemsida och hitta förskolor och skolor.

Nöje

I innerstaden finns det ett flertal biografer att välja mellan beroende på vad som passar just dig. För dig som gillar teater finner du Uppsala Stadsteater längsmed Kungsgatan. I Uppsala finns flera uteställen i form av barer och även nattklubbar för de som uppskattar det. Utöver detta finns det en uppsjö av restauranger och caféer i stadskärnan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.