Sveddvägen 13 A

Sveddvägen 13 A

Slutpris

3 850 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Sveddvägen 13 A


Slutpris
3 850 000 kr

Sunnersta— Uppsala

Fristående bostadsrättsradhus med villakänsla!

Välkomna till detta trivsamma fristående bostadsrättsradhus i två plan där ni får ett fint ljusinsläpp tack vare de stora glaspartierna och i vardagsrummet är det även öppet upp till nock vilket ger en härlig volym och karaktär till rummet. Som boende i föreningen har ni dessutom tillgång till en stor gemensamhetslokal för fester, kök, gym, bastu, gästrum till föreningsmedlemmarnas gäster, jordkällare, biljardbord och tvättstuga.

Radhuset erbjuder på entréplan ett ljust kök med matplats för fyra personer samt med utgång till fin trallbelagd uteplats med staket och med gott om sol under dagen. Vardagsrummet är inrett med parkettgolv, har ett tak som är öppet upp till nock och stora höga fönster. På samma plan finns också ett av bostadens sovrum och ett helkaklat duschrum med tvättpelare. En våning upp finner ni de sista två sovrummen, ett halvrum passande som barnrum samt ett allrum och ytterligare ett badrum, detta med badkar. Det ena av sovrummen har entré via pardörrar som gör rummet perfekt som kontor om det behovet finns.

På Sveddvägen bor ni i ett lugnt villaområde med flera förskolor och grundskola inom gångavstånd. I Sunnersta har ni nära till naturen, de vackra stråken längs med Fyrisån inbjuder till promenader in till Uppsala eller mot Sunnerstaåsen med elljusspår och som under vintertid även erbjuder slalombacke och pulkaåkning. För den som uppskattar rekreation och aktiviteter i naturen är detta läge optimalt med allt från mountainbikeleder, fågelskådning, kanotuthyrning och närhet till bad- och båtplatser vid Lyssnaängen, Skarholmen eller Kohagsbadet. Matbutiken Coop med generösa öppettider ligger på bekvämt promenadavstånd och övrig tänkbar service finner ni i Gottsunda Centrum som bl a erbjuder tre större matbutiker, café, restauranger, systembolag, apotek, vårdcentral, BVC, bibliotek och badhus med gym. På cykelavstånd har man även de större arbetsplatserna SLU, Akademiska sjukhuset, BMC och Ångströmlaboratoriet.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
110.3 kvm
Avgift
6 733 kr/mån
Rum
4,5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-05-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Sveddvägen såldes av oss 2022-05-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sveddvägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.