Tegelgatan 10

Tegelgatan 10

Slutpris

8 870 000 kr


Kungsgärdet— Uppsala

Tegelgatan 10


Slutpris
8 870 000 kr

Kungsgärdet— Uppsala

Renoverad 30-talsvilla med gångavstånd till centrum!

Välkommen till denna vackra 30-talsvilla som är tillbyggd och renoverad i en genomgående elegant karaktär. Villan är för Kungsgärdet stor, om hela 142 m² boarea och 80 m² biarea. Läget är riktigt bra, fint inbäddat bland övriga hus och mycket nära till förskola och Bergaskolan.

På entréplanet finns ett vackert inrett kök med arbetsbänkar i sten, en generös köksö och planlösningen är öppen mot den rymliga matplatsen. Från matplatsen finns utgång till villans baksida med uteplats och en insynsskyddad trädgård. Vidare hittar man ett stort vardagsrum med vackert burspråk, ett intilliggande sovrum/arbetsrum samt ett fint renoverat badrum i anslutning till hallen. Villans övre plan är inrett med tre separata sovrum, varav ett är generöst tilltaget samt ett smakfullt renoverat badrum. Den funktionella källarvåningen i villan är inredd med ett stort och ljust allrum, tvättstuga, förråd samt ett badrum med dusch och toalett.

Den korta gångvägen till centrum passerar genom Uppsalas historiska kvarter och fina grönområden såsom Botaniska trädgården, Engelska parken och Slottsbacken. Med samma korta avstånd nås den stora Stadsskogen och den vidsträckta Hågadalen. Berga montessoriförskola ligger 100 m bort och Bergaskolan (F-6) ligger 200 m bort, båda nås utan att behöva passera någon stor trafikerad gata.

Varmt välkommen på visning för att uppleva denna bostad på plats!


Boarea/biarea
ca 142/80 kvm
Driftkostnad
40 344 kr/år
Tomtarea
590 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Tegelgatan såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tegelgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.