Torkelsgatan 38 B / Höganäs / Uppsala

Välplanerad 2:a med balkong i högt läge mot söder - Renoverat och fullutrustat kök

Slutpris
2 625 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
2 679 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torkelsgatan såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torkelsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höganäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till populära Höganäs och ett boende med utmärkt pendlarläge och närhet till både service och natur. I denna rymliga tvåa med praktisk och väldisponerad planlösning erbjuds dessutom fin utsikt från sovrums- och köksfönstren med träd utanför och balkongen som ligger mot föreningens stora och fina innergård i högt och fritt läge. Lägenheten vetter mot innergården på ena sidan och en grönyta intill Höganäsparken på andra sidan.

Lägenhetens ca 59 m² fördelar sig på en välkomnande hall med gott om plats för klädavhängning och skoförvaring och den inre hallen passar utmärkt för kontorsyta. Från hallen nås det stilrena och fullutrustade köket (2015) med plats för matgrupp. Den inre hallen leder er till vardagsrum, badrum, sovrum och klädkammare/förråd. Vardagsrummet med fint parkettgolv har utgång till balkong i söderläge. Lägenhetens parkettgolv har genomgått slipning samt lackning 2015 och i sovrum (2015) samt kök (2017) har golven bytts. Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och gott om förvaring i skjutdörrsgarderober samt garderober/linneskåp. Helkaklat badrum, stamrenoverat 1999. Utöver god förvaring i lägenheten disponerar bostadsrättsinnehavaren även över två externa förråd.

Som boende i Brf Österled bor ni i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Som medlem i föreningen har ni tillgång till tvättstuga, torkrum, mangelrum, cykelförråd, hobbyrum och odlingsmöjlighet på innergården! I den låga månadsavgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten samt TV.

I Höganäs bor ni med närhet till service och promenadavstånd till både Kvarntorget och Kvarnengallerian som erbjuder bland annat matbutiker, restauranger, postombud och apotek. I närområdet erbjuds möjlighet att koppla av i trevliga Höganäshöjden. Här finner ni både koloniodlingar och lekplats. För den som pendlar nås centralstationen på gång- och cykelavstånd och föredrar ni att pendla med bil tar ni er smidigt via Tycho Hydéns väg till E4:an.

Välkommen till ett boende att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Höganäs

Höganäs passar utmärkt för dig som söker ett centralt boende med utmärkt pendlarläge.

Kommunikation

Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn men även utanför stadens gränser. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Fritid och friluftsliv

I Höganäs erbjuds möjlighet att koppla av i den trevliga parken Höganäshöjden. Här finner ni både koloniodlingar och lekplats med fjärilstema. I området finns dessutom två populära gym.

Service

I Höganäs har ni nära till service vid närliggande Kvarntorget. Där finns matbutik, restaurang, frisör och gym. På promenadavstånd nås Kvarnengallerian med apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger m.m. På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. I city ligger de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna.

Skola och barnomsorg

I närområdet finns flera förskolor samt Kvarngärdesskolan (Åk. F-9). I grannområdet Fålhagen finns ytterligare förskolor och skolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.