Tövädersgatan 4

Tövädersgatan 4

Slutpris

1 655 000 kr


Gränby— Uppsala

Tövädersgatan 4


Slutpris
1 655 000 kr

Gränby— Uppsala

Välplanerad trea med inglasad balkong!

Varmt välkommen till denna trevliga och välplanerade 3:a belägen på Tövädersgatan 4 i Gränby! Lägenheten är belägen en halv trappa upp i huset med fönster i två väderstreck och inglasad balkong mot innegården i ett sydvästligt läge. Här finner ni ett bekvämt boende i ett trevligt bostadsområde med närhet till både Centrum, Gränby, E4:an samt stora grönområden.

Lägenheten fördelas på en välkomnade hall med gott om förvaringsmöjligheter. I köket finns det utrymme för ett matbord som rymmer cirka fyra personer, beläget intill ett ljust fönsterparti. Vidare in i lägenheten öppnar sig det generösa vardagsrummet, de stora fönsterpartierna skapar en ljus och luftig atmosfär. Härifrån nås den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum under större delen av året. Lägenheten rymmer även två sovrum, båda i bra storlek. Badrummet är kaklat och inrett med dusch. Nuvarande ägare nyttjar två förråd.

Bostadsområdet har bilfria innergårdar som erbjuder stora grönytor för såväl stora som små, här kan barnen leka fritt på flertalet lekplatser och flera gemensamma grillplatser finns att nyttja för föreningens medlemmar. På Tövädersgatan bor ni ett stenkast från Gränbyparken med flera lekplatser, basebollplan samt 4H-gård! Gränbystaden erbjuder all tänkbar service, butiker och restauranger och till Uppsalas stadskärna tar du dig snabbt via bra gång-och cykelvägar alternativt med buss som stannar i närheten. Smidig påfart till E4:an ger goda pendlingsmöjligheter.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 182 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tövädersgatan såldes av oss 2024-03-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tövädersgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.