Väderkvarnsgatan 43 B

Väderkvarnsgatan 43 B

Slutpris

2 500 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Väderkvarnsgatan 43 B


Slutpris
2 500 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Vackert renoverad 1,5:a med stor sovalkov

Har du öga för det estetiska och söker en mindre bostad i centrala Uppsala? Då är denna 1,5:a något för dig! Bostaden har genomgående trägolv i original och alla väggar är omsorgsfullt målade i en sober kulör och man har i hela bostaden valt olika kontrasterande vackra paneler och snickerier i vitt. Utöver det finner man även fantastiska stuckaturer i hall och vardagsrum som förgyller bostaden! Föreningen erbjuder sommartid en grönskande innergård med blommande syrener och vinbärsbuskar. Här finns två stycken bersåer med grillplats och plats för långbord.

När man öppnar entrédörren in till lägenheten möts man av en rymlig hall där man valt att platsbygga en hatthylla i sekelskiftesstil med detaljer i mässing. Här finns också plats för en garderob eller annan förvaringsmöbel om behov finns. I hallen har också den forna klädkammaren fått ge plats åt en sovalkov där man enkelt får plats med dubbelsäng och tillhörande sängbord. I vardagsrummet möblerar man gärna med en generös soffgrupp, kanske ett tillhörande sidobord och idag står också en fin dubbelgarderob i rummet. Köket, med matplats invid fönstret för ca 4-6 personer, har delvis kvar skåp i original i kombination med nyare stommar som gör funktionerna mer moderna. Badrummet har renoverats under senare år och har då inretts med duschväggar i glas och fått ett vackert klinkergolv som går väl ihop med den övriga stilen i lägenheten.

På Väderkvarnsgatan i Fålhagen bor ni i fina kvarter och med ett toppenläge mot grönområden, Resecentrum för pendlaren samt ett stenkast från city med all dess utbud.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkommen!


Boarea
45.5 kvm
Avgift
2 630 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-08-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2021-08-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.