Väderkvarnsgatan 52C

Väderkvarnsgatan 52C

Slutpris

2 300 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Väderkvarnsgatan 52C


Slutpris
2 300 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Stilfull 2-rumslägenhet i en charmig 30-talsfastighet!

Nu ges möjligheten att förvärva denna underbara 30-talslägenhet som utstrålar charm och har en takhöjd på cirka 2,8 meter, vilket ger en fantastisk och luftig atmosfär. Bostaden pryds av vackra trägolv, djupa fönsternischer och ljusa ytskikt. Här bor du i en av Uppsalas mest eftertraktade områden med närhet till både stadskärnan och stationen.

När du kliver in genom entrédörren möts du av en rymlig hall som är utrustad med en praktisk hatthylla för att ge plats åt både ytterkläder och skor. Från hallen når du sovrummet, där du enkelt får plats med en stor dubbelsäng. Sovrummet har även ett stort fönster med en djup fönsternisch som är en unik signatur för denna trevliga 30-talsbyggnad. I vardagsrummet kan du möblera med en bekväm soffgrupp och kanske ett sidobord samt andra möbler. Här finns också en inbyggd klädkammare. Köket, med en matplats intill fönstret för cirka 4-6 personer. Köket är modernt och har alla bekvämligheter för att tillgodose alla dina matlagningbehov. Badrummet är helkaklat och utrustat med duschväggar, tvättställ, spegelskåp och toalett. Till lägenheten hör ett förråd på vinden och två källarförråd.

I Fålhagen bor du i ett av Uppsalas mest populära områden med närhet till det mesta. På bara några minuters promenad når du Uppsalas stadskärna med alla dess bekvämligheter. Bara ett stenkast från bostaden hittar du också Resecentrum och Stationsgallerian, där du kan njuta av restauranger, Coop-livsmedelsbutik och apotek med mera. I närheten av bostaden finns också ett antal mindre restauranger. För dig som söker rekreation eller vill förbättra din löpning finns det ett uppskattat och öppet löpspår samt ett gym inom gångavstånd. I närområdet finns även Frode- och Bergsbrunnaparken för dem som vill koppla av i grönskan. För studenter är det enkelt att nå de flesta av Uppsalas universitetslokaler samt de mycket populära studentnationerna med cykel.

Varmt välkommen att boka din visning och uppleva detta själv!


Boarea
50 kvm
Avgift
2 510 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-07-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2023-07-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.