Vaksalagatan 47

Vaksalagatan 47

Slutpris

2 150 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Vaksalagatan 47


Slutpris
2 150 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Charmig 1:a med optimalt pendlarläge högst upp i hus med hiss från markplan!

Varmt välkommen till denna ljusa och charmiga 50-talslägenhet belägen högst upp i hus med hiss från markplan. Lägenheten, som har ett oslagbart läge ett stenkast från Vaksala torg, vetter mot lugn och lummig innergård.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på ett ljust vardagsrum med separat praktisk sovalkov och utgång till härlig balkong med fint solläge samt utsikt över Fålhagen och lugn innergård, charmigt kök med originalinredning bevarad och plats för matbord för ca fyra personer. Vidare erbjuds en hall med bra förvaringsmöjligheter och ett fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare! Lägenheten har genomgående ljusa fina ytskit och mycket charm.

Brf Ringen är en stabil förening där varje bostadsrätt disponerar två förråd, ett på vinden och ett i källaren. Det finns även en samlingslokal för medlemmarna att hyra! I avgiften ingår värme, vatten, TV (grundutbud), bostadsrättstillägg och avgift till tvättstugan. Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal för bredband (obligatoriskt tillägg 110 kr/månad).

Fålhagen är ett populärt område med promenadavstånd till city och resecentrum vilket gör detta boende optimalt för pendlaren! Endast några få minuter från bostaden ligger Vaksala torg med Uppsala Konsert och Kongress som erbjuder konserter och evenemang samt Kvarnengallerian med matbutik, restauranger och annan service. Önskas en större matbutik ligger Willy:s en kortare promenad bort. För den aktiva ligger både Friskis & Svettis (Väderkvarnsgatan) och Fitness24seven (Kvarntorget) inom ett bekvämt avstånd.

Här bor ni med optimalt pendlarläge med närhet till stadens puls men ändå mot lugn innergård. Missa inte denna pärla!

Välkommen hem!


Boarea
42.2 kvm
Avgift
2 069 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-07-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.