Vasagatan 5 C, Uppsala

Vasagatan 5 C, Uppsala

Slutpris

3 505 000 kr


Uppsala

Vasagatan 5 C, Uppsala


Slutpris
3 505 000 kr

Uppsala

Vackert 20-tal i ett eftertraktat Lechehus intill vackra Vasaparken

Välkommen till denna mycket tilltalande 20-talsvåning längsmed vackra Vasagatan. Denna våning är belägen med en halvtrappa upp i huset med vackra detaljer från 20-talet såsom generös takhöjd, stora fönster med djupa nischer och serveringsskåp. Bostadsföreningen har stamrenoverat 06-09 samt utfört en vacker fasadrenovering som alldeles snart är fullbordad. Vidare har bostaden en genomtänkt planlösning med generösa sällskapsytor samt en extra toalett.

Bostadsföreningen Vasa Upa är en anrik förening med mycket historia och är en av Gunnar Leches mästerverk. I Leches vackra 20-talsfastighet finns 29 lägenheter mellan storlekarna 2-6 rok och utgör en trygg grund för en stabil förening. Föreningen har utfört de stora renoveringarna och har de bakom sig.

På Vasagatan bor du på eftertraktad adress och på ett attraktivt område i Främre Luthagen med Vasaparken som närmsta granne. Från bostaden finns utmärkt kommunikation och service i direkt närhet samt närhet till majoriteten av alla akademiska institutioner.


Boarea
93 kvm
Avgift
5 069 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
0,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-05-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.