Vasagatan 1 B / Främre Luthagen / Uppsala

Helrenoverad 1:a med två sovloft och dressing room i anrika Vasahuset!

Slutpris
2 575 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
1 303 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vasagatan såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vasagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Främre Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Uppsalas vackraste byggnad finns nu möjlighet för den kräsne att köpa en sällsynt välplanerad 1:a!

Lägenhetens takhöjd har verkligen utnyttjats till fullo och här har nuvarande ägare byggt två sovloft om 1,2x2 m som komplement till det rum som rymmer bostadens sällskapsytor. Från den pampiga entréhallen med de vackra pardörrarna kommer man in i en inre hall där en stege leder upp till det ena loftet och under detta finns ett härligt dressingroom med heltäckningsmatta. I det stora rummet, som är målat i en sober grå färg i kombination med höga vitmålade socklar med tidstypisk karaktär, finns gott om plats plats för såväl matgrupp som soffa. Här ges ett härligt ljusinsläpp genom två höga spröjsade fönster med utsikt över Vasaparken och mot Domkyrkan. Via en stege i rummet nås det andra sovloftet. I öppen planlösning till rummet finns ett arbetskök inrett i klassisk stil med detaljer i mässing, full maskinell utrustning såsom diskmaskin, spishäll, kolfilterfläkt, kombinerad ugn/micro samt en kyl/frys. Bostadens renoverade badrum har kaklade väggar och klinkergolv i lugna färger.

På Vasagatan bor Ni i ett av Uppsalas mest eftertraktade områden och har på kort promenadavstånd tillgång till Uppsalas breda utbud av caféer, restauranger, butiker samt service. Endast ett par minuter från bostaden finner ni den välsorterade matbutiken Luthagens Livs och för den som söker rekreation ligger Årummet endast ett stenkast bort. För studenten är läget perfekt med flera av Universitetets institutioner inom kort promenadavstånd och flera av de stora nationerna inom bekvämt avstånd.

Detta är lägenheten för dig som söker något utöver det vanliga, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.