Vasagatan 1 B

Vasagatan 1 B

Slutpris

2 575 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Vasagatan 1 B


Slutpris
2 575 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Helrenoverad 1:a med två sovloft och dressing room i anrika Vasahuset!

I Uppsalas vackraste byggnad finns nu möjlighet för den kräsne att köpa en sällsynt välplanerad 1:a!

Lägenhetens takhöjd har verkligen utnyttjats till fullo och här har nuvarande ägare byggt två sovloft om 1,2x2 m som komplement till det rum som rymmer bostadens sällskapsytor. Från den pampiga entréhallen med de vackra pardörrarna kommer man in i en inre hall där en stege leder upp till det ena loftet och under detta finns ett härligt dressingroom med heltäckningsmatta. I det stora rummet, som är målat i en sober grå färg i kombination med höga vitmålade socklar med tidstypisk karaktär, finns gott om plats plats för såväl matgrupp som soffa. Här ges ett härligt ljusinsläpp genom två höga spröjsade fönster med utsikt över Vasaparken och mot Domkyrkan. Via en stege i rummet nås det andra sovloftet. I öppen planlösning till rummet finns ett arbetskök inrett i klassisk stil med detaljer i mässing, full maskinell utrustning såsom diskmaskin, spishäll, kolfilterfläkt, kombinerad ugn/micro samt en kyl/frys. Bostadens renoverade badrum har kaklade väggar och klinkergolv i lugna färger.

På Vasagatan bor Ni i ett av Uppsalas mest eftertraktade områden och har på kort promenadavstånd tillgång till Uppsalas breda utbud av caféer, restauranger, butiker samt service. Endast ett par minuter från bostaden finner ni den välsorterade matbutiken Luthagens Livs och för den som söker rekreation ligger Årummet endast ett stenkast bort. För studenten är läget perfekt med flera av Universitetets institutioner inom kort promenadavstånd och flera av de stora nationerna inom bekvämt avstånd.

Detta är lägenheten för dig som söker något utöver det vanliga, varmt välkomna på visning!


Boarea
34 kvm
Avgift
1 303 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vasagatan såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vasagatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.