Vattholmavägen 4 D

Vattholmavägen 4 D

Slutpris

2 195 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Vattholmavägen 4 D


Slutpris
2 195 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

2:a med uteplats och balkong!

I Kapellgärdet finner ni denna fina ljusa tvårumslägenhet med både en härlig uteplats samt en balkong med utgång från köket. De stora fönsterpartierna som återfinns i hela bostaden gör att ljuset flödar och gör lägenheten mycket trivsam att leva och skapa sitt hem i. Dessutom är lägenheten inredd med ljusa färg- och materialval och genomgående klassisk ekparkett på golvet.

I bostaden möts ni av en öppen inbjudande entré med bra möjligheter att hänga av sig ytterkläderna och ytterligare förvaring finns i två garderober. Innanför hallen ligger köket som är ett socialt rum med öppen planlösning mot det trivsamma vardagsrummet. Härifrån når du även balkongen med förmiddagssol - perfekt för en morgonkaffe! Vidare finns ett helkaklat stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett mysigt sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt utgång till uteplatsen som är belägen mot föreningens grönskande gård. Här kan ni njuta under sommarens eftermiddagar och kvällar, kanske tar ni fram grillen och bjuder över några vänner?

HSB brf 88 Pedalen är en välskött förening med övernattningsrum som medlemmarnas gäster kan få hyra. I avgiften ingår bl a varmvatten, bredband och IP-telefoni.

Kapellgärdet är ett lugnt och attraktivt område med promenadavstånd till Uppsalas stadskärna med allt dess utbud och Resecentrum för dig som pendlar. I närheten finner ni även frisör, närlivsbutik och gym. Med en kort promenad når ni Uppsala Konsert och Kongress, Vaksala Torg och gallerian Kvarnen. Här finns apotek, systembolag och välsorterad mataffär, restauranger mm. I närområdet finns stadsdelsparken, Kapellgärdsparken, som rustats upp för både unga och gamla. På cykel tar man sig snabbt till både Fyrishov och Röbo med sköna motionsspår och fina promenadstigar till Gamla Uppsala.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info.


Boarea
67 kvm
Avgift
4 146 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-02-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vattholmavägen såldes av oss 2023-02-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vattholmavägen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Edvin Nicholls

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.