Viktor Rydbergsgatan 40

Viktor Rydbergsgatan 40

Slutpris

1 365 000 kr


Nyby— Uppsala

Viktor Rydbergsgatan 40


Slutpris
1 365 000 kr

Nyby— Uppsala

Trevlig 1:a med både sovalkov och stor balkong mot lugn innergård.

Välkommen till denna smart planerade etta med funktion som en mini-tvåa med härlig balkong mot lugn innergård i välskött förening i populära Nyby. Här bor ni bekvämt med utmärkta kommunikationer och närhet till härliga grönområden.

Planlösningen fördelar sig på en välplanerad hall med goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober och plats för avhängning. Vidare finner ni ett praktiskt och trivsamt kök med gott om skåp och och lådor samt en matplats för 2 personer invid fönster. Vardagsrummet erbjuder fint ljusinsläpp från flertalet fönster och här finns utrymme för både soffa, tv-möbel, skrivbordsplats och bokhyllor. Den praktiska sovalkoven är lätt att skärma av från vardagsrumsdelen, och inrymmer en dubbelsäng. Från vardagsrummet nås även den härliga balkongen med utsikt över den trevliga och lugna innergården. Balkongen har gott om utrymme för både möbler och odlingar, här kan ni njuta av soliga dagar med en kopp kaffe eller varför inte en middagsbjudning? Badrummet är väl tilltaget och är inrett med dusch samt en praktisk tvättmaskin. En lägenhet lätt att trivas i!

Medlemmarna i RB Brf Vivalla har många gemensamhetsanläggningar och det finns möjlighet att hyra bla övernattningsrum och kvarterslokal, här finns även en friskvårdslokal med gym, bastu och solarium, samt flertalet tvättstugor att nyttja. De trevliga innergårdarna med fina rabatter och gröna ytor har både trädgårdsgrupper, tennisbanor och flertalet lekparker.

Nyby är en trivsam stadsdel i Norra Uppsala där de boende har nära till både service och natur. Området gränsar till Gamla Uppsala i öster, Löten i söder och Gränby Köpstad i väster. Linje 3 som går till Centralstationen och Stora Torget har hållplatsen alldeles utanför huset , samt stadsbuss linje 1 som går till bland annat Fyrishov, Boländerna och Ikea. För er som pendlar med bil är det direkt närhet till E4:ans norra på- och avfart. Lägg därtill fina cykelvägar till Uppsalas stadskärna. Närliggande Röbo friluftsområde erbjuder utmanande motionsspår, utegym och hundrastgård och Högarna i Gamla Uppsala är en perfekt familjeaktivitet i häftig miljö. För den sportige finns Gränby Sportfält som erbjuder bland annat tennis, hockey och innebandy. Kastellparken i hjärtat av Nyby erbjuder grönområde och lekpark. Vid Nyby Köpcentrum finns mataffär och ytterligare ett par butiker och till Gränby Köpstad och Gränby Köpcentrum är det nära. Där erbjuds ett stort utbud av bl a mataffärer, butiker, restauranger, möbelvaruhus, apotek och frisörer.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkommen!


Boarea
39.5 kvm
Avgift
2 241 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-06-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Viktor Rydbergsgatan såldes av oss 2021-06-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Viktor Rydbergsgatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.