Wivalliusgatan 43 / Nyby / Uppsala

Rymlig 2:a med stor uteplats i lugnt område!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
2 993 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Wivalliusgatan såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Wivalliusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer du om en egen stor uteplats i skyddat läge? Den här lägenheten kan då erbjuda en fin sådan med odlingsmöjligheter och med möjlighet att njuta av solen hela dagen i bästa syd/sydvästläge! Här bor du i lugnt område i väl tilltagen 2:a i mycket fint skick. Rymlig möblerbar hall leder in till köket som är modernt och välutrustat med rostfria vitvaror och klinkergolv. Vardagsrummet känns luftigt och det är här utgången till uteplatsen med trätrall finns som gör att rummet känns än större under den varmare årstiden. Sovrummet, med gott om plats för dubbelsäng, har praktisk förvaring i flertalet garderober och badrummet som har uppgraderats från sitt original de senare åren har tvättmaskin för att underlätta i vardagen.

Som boende på Wivalliusgatan har ni nära till service och butiker men även till grönska och aktiviteter! Det är goda kommunikationer med buss och för den bilburne pendlaren direkt närhet till E4:ans norra påfart. Mataffär finns närmast vid Willys men även vid Gränby Köpstad, med sitt stora utbud av butiker och restauranger som ligger på bekvämt avstånd. Röbo friluftsområde erbjuder fina motionsspår och högarna i Gamla Uppsala är en perfekt familjeaktivitet. Vid Gränby sportfält och idrottshallar kan ni bl. a. spela tennis, ishockey, innebandy och även uppleva andra typer av evenemang i IFU-arena.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Nyby

Nyby är en trivsam stadsdel i Norra Uppsala där de boende har nära till både service och natur! Området gränsar till Gamla Uppsala i öster, Löten i söder och Gränbystaden i väster.

Kommunikation

Det är goda kommunikationer med stadsbuss linje 1 från Nyby Köpcentrum till bland annat Fyrishov, Boländerna och Ikea. Linje 2 från Topeliusgatan tar dig Centralstationen och Stora Torget. För er som pendlar med bil är det direkt närhet till E4:ans norra på- och avfart. Lägg därtill fina cykelvägar till Uppsalas stadskärna.

Fritid och friluftsliv

Närliggande Röbo friluftsområde erbjuder utmanande motionsspår, utegym och hundrastgård. Högarna i Gamla Uppsala är en perfekt familjeaktivitet i häftig miljö. För den sportige finns Gränby Sportfält som erbjuder bland annat tennis, hockey och innebandy. Kastellparken i hjärtat av Nyby erbjuder grönområde och lekpark!

Service

Vid Nyby köpcentrum finns mataffär och ytterligare ett par butiker och till Gränbystaden är det nära. Där erbjuds ett stort utbud av bl a mataffärer, butiker, restauranger, möbelvaruhus, apotek och frisörer.

Skola och barnomsorg

I Nyby finns Fredrika Bremerskolan för elever i årskurs F-5.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.