Ymergatan 14

Ymergatan 14

Slutpris

2 500 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Ymergatan 14


Slutpris
2 500 000 kr

Fålhagen— Uppsala

2:a högst upp med balkong!

Välkommen till Ymergatan 14 och Brf Hadi nr 5! Här finner du en fin 2:a med balkong högst upp i huset på våning 4 av 4 där detaljer som fönsterbrädor i sten och nya fina innerdörrar ger karaktär åt bostaden. För dig som har egen bil är den här bostaden helt perfekt då det inte är någon kö till parkering!

Planlösningen erbjuder en stor hall med gott om förvaring i inbyggda garderober och avhängning på hatthylla. Från hallen når du det rymliga köket med en matplats för ca 4 personer och vidare in i vardagsrummet hittar ni utgången till lägenhetens balkong i fritt läge och med utsikt över Fålhagen. I vardagsrummet finns gott om plats för favoritsoffan och har du behov av en arbetsplats, så ryms här även ett skrivbord. Ni kan möblera med en stor dubbelsäng i sovrummet och även i detta rum har generöst med förvaring i inbyggda garderober. Badrummet är helkaklat i jordnära toner och här kan du koppla av med ett bad och finns inte tiden tar du snabbt en dusch då badkaret har praktisk duschvägg i glas.

Bostaden förfogar över ett vindsförråd som ligger nära till hands på samma våningsplan.

Som boende i Fålhagen har du närhet till det mesta! På ett par minuter nås nyöppnade Coop! Vidare finns Kvarnengallerian med matbutik, postombud, apotek, Systembolag samt ett flertal caféer och restauranger. Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter. På cykel- och gångavstånd nås även Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger, men även de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket populära studentnationerna.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, välkommen att boka just din visning!


Boarea
57 kvm
Avgift
2 829 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ymergatan såldes av oss 2021-05-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ymergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.