Alvägen 3

Alvägen 3

Slutpris

1 760 000 kr


Taserud— Arvika

Alvägen 3


Slutpris
1 760 000 kr

Taserud— Arvika

Kedjehus på populära Alvägen!

Här erbjuds ett fräscht och välplanerat kedjehus i genomgående fint skick. Ett trevligt boende i två plan med stora sällskapsytor och bra ljusinsläpp. Huset består bland annat av ett stilrent kök med generösa arbetsytor och ljust kakel. Här finns ett spatiöst vardagsrum och allrum med stora fönster och utgång till altanen, väl tilltagna ytor och täljstenskamin samt tre sovrum. Badrummen är fräscha och förvaringsmöjligheterna goda.

Till fastigheten hör en lättskött trädgårdstomt och här finns dessutom en rymlig och insynsskyddad altan med kvällssol samt en solig altan på framsidan med lättmöblerade ytor. Till huset hör även ett garage med bra ytor. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget med nära bland annat naturen, skolor och lekplatser. Varmt välkommen till Alvägen!


Boarea
152 kvm
Driftkostnad
37 935 kr/år
Tomtarea
576 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-11

Mäklarhuset Karlstad

Denna kedjehus på Alvägen såldes av oss 2019-08-11. Se alla våra försäljningar i Arvika samt även på Alvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.