Enstigen 16 / Taserud / Arvika

Välplanerad och fin villa i två plan med populärt läge!

Slutpris
2 020 000 kr
Boarea
148 kvm
Driftkostnad
43 644 kr/år
Totalareal
525 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-03
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Enstigen såldes av oss 2019-07-03. Se alla våra försäljningar i Arvika samt även på Enstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Taserud är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Enstigen 16! Här stiger du in i en välplanerad, fräsch och ljus villa om 148 mycket välskötta kvadratmeter med fina ytskikt och sociala ytor. Det första som möter dig i huset är en inbjudande hall, lite längre in finns ett socialt och modernt kök och ett vardagsrum som erbjuder vackert ljusinsläpp och en värmande täljstenskamin. Badrummen är fräscha och det finns även fyra sovrum. Till fastigheten hör en lättskött och trevlig trädgårdstomt. Här finns dessutom en rymlig och solig altan med lättmöblerade ytor och sol hela morgonen och fram på dagen samt en trevlig uteplats med härlig kvällssol. Till tomten hör även ett garage med bra förvaringsmöjligheter.

Området är mycket trivsamt och uppskattat, perfekt för barnfamiljen! Huset ligger alldeles intill mysiga skogsstigar och med närhet till skolor och förskolor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten