Skolgatan 5 / Arvika

Unik arkitektvilla med centralt läge!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea/biarea
282/160 kvm
Driftkostnad
79 500 kr/år
Tomtarea
736 kvm
Rum
11 rum (6 sovrum)
Såld
2020-08-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Skolgatan såldes av oss 2020-08-29. Se alla våra försäljningar i Arvika samt även på Skolgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arvika är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiska, arkitektritade och unika villa i Arvika som passar den stora familjen! Det här är en bostad med ovanligt mycket karaktär. Ett hem som sticker ut ur mängden – på bästa tänkbara vis. Här bor du stort på en yta om 282 + 160 kvadratmeter. Otroligt många möjligheter erbjuds här som till exempel uthyrning med en fullt utrustad lägenhet på övre plan, två uthyrningsrum samt stor potential att driva någon typ av verksamhet. På vinden finns även en inredd ateljé. Hela entréplan är i originalskick anno 1946 med bl.a. fina sällskapsytor, burspråk och vackra trägolv. Övre plan byggdes om 2008. Stora ytor i källarplanet med massor av förvaringsmöjligheter, förråd, arkivrum samt tvättstuga. Huset står på en rogivande och lummig trädgårdstomt med en vacker häck och flera träd som skyddar mot insyn, helt enkelt en oas mitt i stan! Villan värms upp genom fjärrvärme och två braskaminer. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

I Centrala Arvika ligger dessa populära, trivsamma och pittoreska kvarter. Kyrkviken och stadsparken ligger en kort promenad bort och området bjuder även på butiker, restauranger, bra kommunikationer, vackra grönområden och trevliga promenadstråk. Här på Skolgatan 5 är det lätt för alla att trivas! Välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.