Hantverksgatan 22

Hantverksgatan 22

Slutpris

1 650 000 kr


Forshaga

Hantverksgatan 22


Slutpris
1 650 000 kr

Forshaga

Villa med centralt och familjevänligt läge!

Varmt välkommen till Hantverksgatan 22 och detta välskötta fina hus, här är det bara är att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. Här finns en hemtrevlig känsla som sätter prägel på hela bostaden. Det första vi möts av i huset är en funktionell hall med en inbyggd garderob och gott om plats för ytterkläder. Vidare finns ett mysigt vardagsrum, två sovrum och ett något äldre med praktiskt kök som har höga skåp och bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är fräscht med toalett, dusch, kommod, handdukstork och golvvärme. En trapp upp finns sedan husets inredda vind som går att använda som allrum eller gästrum. I källaren finner du en väldisponerad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Vidare i källaren finns även två rum som i dagsläget används som hemmagym.

Till detta hus hör en lättskött och barnvänlig tomt med fruktträd, fin gräsmatta och som erbjuder många soltimmar. Här kan du njuta av en takbeklädd och inglasad altan med lättmöblerade ytor. Därutöver finns även en trevlig uteplats med trädäck som erbjuder en vacker kvällssol.

Här bor du centralt och familjevänligt med bekvämt avstånd till bland annat skola, matbutik, butiker, restauranger och bra kommunikationer. Coop Forshaga samt Ica Forshaga ligger ett stenkast från huset, flera idrottsanläggningar ligger en kort promenad bort och Karlstad finns inom pendlingsavstånd. Det här är helt enkelt ett perfekt läge för den som uppskattar att bo med närhet till allt!


Boarea/biarea
75/75 kvm
Driftkostnad
32 166 kr/år
Tomtarea
817 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-08-26

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Hantverksgatan såldes av oss 2021-08-26. Se alla våra försäljningar i Forshaga samt även på Hantverksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.