Slingerstigen 12

Slingerstigen 12

Slutpris

2 250 000 kr


Grossbol— Forshaga

Slingerstigen 12


Slutpris
2 250 000 kr

Grossbol— Forshaga

Öppet och stort boende på trevliga, omtyckta och trygga Slingerstigen!

Varmt välkommen till en villa om sju rum och kök på Slingerstigen 12! Här stiger du in i ett öppet och hemtrevligt hem om 167 mycket välskötta kvadratmeter med öppen spis, bra planlösning och sociala ytor. 

Det första som möter dig i huset är en stor, praktisk och inbjudande hall med bra förvaringsmöjligheter, golvvärme och goda avhängningsmöjligheter. Längre in finns ett öppet, socialt och mysigt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor, braskamin och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett stort, socialt och praktiskt kök. Badrummet är stilrent, smakfullt och fint med toalett, dusch, kommod, golvvärme och handfat. På nedervåningen finns det två sovrum och på övervåningen finns det tre sovrum. ett nyrenoverat badrum samt ett allrum. Med utgång från vardagsrummet tar du dig till en väl tilltagen altan som går över till ett inglasat uterum. Här finns det gott om plats för loungegrupper samt matgrupper att njuta med nära och kära. Från uteplatsen kan du sedan titta över trädgården som är 665 kvm stor.

Här har du nära till såväl grönområden som förskola, lekparker, bra kommunikationer, matbutik och idrottshall i Forshaga. Forshaga centrum ligger inom gångavstånd och en promenad bort hittar du även Klarälven. Du har även Karlstad en biltur bort.


Boarea
167 kvm
Driftkostnad
48 237 kr/år
Tomtarea
665 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2024-04-04

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Slingerstigen såldes av oss 2024-04-04. Se alla våra försäljningar i Forshaga samt även på Slingerstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.