Hjortronstigen 13 / Mossen / Grums

Modernt enplanshus med populärt läge!

Slutpris
1 425 000 kr
Boarea
114 kvm
Driftkostnad
34 325 kr/år
Totalareal
1 288 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-16
Bostaden är såld!

Denna villa på hjortronstigen såldes av oss 2019-06-16. Se alla våra försäljningar i Grums samt även på hjortronstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett modernt och ljust hus i genomgående fint skick. Ett välplanerat boende i ett plan med fräscha ytskikt, öppen planlösning och sociala ytor. Bostaden har dessutom stora fönster och trevlig trädgård med rymlig altan. Huset består bland annat av ett socialt kök med bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Här finns ett rymligt och hemtrevligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, väl tilltagna ytor och kamin samt tre sovrum. Badrummet är fräscht och tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter finns. Låga driftkostnader tack vare bergvärme, luftvärmepump och kamin.

Huset står på en trevlig trädgårdstomt med bod, förråd, carport och välskött gräsmatta. Altanen, som har lättmöblerade ytor, kvällssol och plats för soffgrupp, passar utmärkt för ljumma vår- och sommarkvällar. Trevligt och naturnära läge.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.