Maja Råds väg 8 / Hultsberg / Karlstad

Barnvänligt hus med naturnära och familjevänligt läge!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
171 kvm
Driftkostnad
41 136 kr/år
Totalareal
988 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-07-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Maja Råds Väg såldes av oss 2019-07-10. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Maja Råds Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hultsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Maja Råds väg 8 ligger denna villa med stora möjligheter! Här erbjuds ett barnvänligt och rymligt hus som skulle må bra av lite renoveringskärlek, och som samtidigt har stor potential att bli ett riktigt drömhem. Ett välplanerat boende med bra förvaring och härlig rymd. Här välkomnas vi av en öppen hall, och efter det finner vi ett socialt och trevligt kök med matplats vid fönster. Vidare finns här ett ljust och trevligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och utgång till altanen som ligger i perfekt sydvästläge. Huset har fyra härliga sovrum, ett stort allrum på övre plan samt två badrum. Även husets utvändiga fördelar är värda att uppmärksamma. Här hittar du en fin trädgårdstomt med välskött gräsmatta. Till höjdpunkterna hör en charmig altan med lättmöblerade ytor, trätrall och sol hela eftermiddagen och kvällen. I anslutning till huset finns ett stort garage med bra förvaringsmöjligheter. Hultsberg är en mycket trivsam och uppskattad del av Karlstad perfekt för barnfamiljen! Huset ligger alldeles intill mysiga skogsstigar. Hultsbergsskolan ligger en kort promenad bort och du tar dig enkelt till Bergvik. 

Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration