Maja Råds väg 8

Maja Råds väg 8

Slutpris

2 900 000 kr


Hultsberg— Karlstad

Maja Råds väg 8


Slutpris
2 900 000 kr

Hultsberg— Karlstad

Barnvänligt hus med naturnära och familjevänligt läge!

På Maja Råds väg 8 ligger denna villa med stora möjligheter! Här erbjuds ett barnvänligt och rymligt hus som skulle må bra av lite renoveringskärlek, och som samtidigt har stor potential att bli ett riktigt drömhem. Ett välplanerat boende med bra förvaring och härlig rymd. Här välkomnas vi av en öppen hall, och efter det finner vi ett socialt och trevligt kök med matplats vid fönster. Vidare finns här ett ljust och trevligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp och utgång till altanen som ligger i perfekt sydvästläge. Huset har fyra härliga sovrum, ett stort allrum på övre plan samt två badrum. Även husets utvändiga fördelar är värda att uppmärksamma. Här hittar du en fin trädgårdstomt med välskött gräsmatta. Till höjdpunkterna hör en charmig altan med lättmöblerade ytor, trätrall och sol hela eftermiddagen och kvällen. I anslutning till huset finns ett stort garage med bra förvaringsmöjligheter. Hultsberg är en mycket trivsam och uppskattad del av Karlstad perfekt för barnfamiljen! Huset ligger alldeles intill mysiga skogsstigar. Hultsbergsskolan ligger en kort promenad bort och du tar dig enkelt till Bergvik. 

Vi ses på visningen!


Boarea
171 kvm
Driftkostnad
41 136 kr/år
Tomtarea
988 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-07-10

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Maja Råds Väg såldes av oss 2019-07-10. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Maja Råds Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.