Malménsgatan 2C

Malménsgatan 2C

Slutpris

1 600 000 kr


Sundsta— Karlstad

Malménsgatan 2C


Slutpris
1 600 000 kr

Sundsta— Karlstad

Ljus och modern tvåa med stor, inglasad balkong

Välkommen till Malménsgatan 2C och denna lägenhet där det inte behöver göras någonting innan du kan flytta in. Nästan alla ytskikt i lägenheten är renoverade år 2016 förutom fiskbensparketten i vardagsrummet som är original och kaklet i badrummet är inte bytt. I den här lägenheten har inget lämnats åt slumpen – här nyttjas varenda kvadratmeter. Bostadens väl genomtänkta planlösning bidrar till att skapa ett trivsamt hem som är lätt att både möblera och umgås i. Här erbjuds en ljus och modern bostad som är full av liv och charm med en takhöjd på 2,70. Lägenheten består av en öppen och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, sociala och trevliga vardagsrummet finns generösa sällskapsytor. Köket är modernt, renoverat 2016 och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, vita glansiga skåpluckor och plats för matgrupp. Badrummet är trevligt och smakfullt, renoverat år 2016 (kaklet är inte bytt). I badrummet finns toalett, duschvägg, kommod, badrumsskåp och handdukstork. Det harmoniska och mysiga sovrummet har grå väggar och en ljus heltäckningsmatta och erbjuder garderob och plats för dubbelsäng. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora, inglasade och ljusa balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för soffgrupp. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

Lägenheten har ett optimalt läge för den som vill bo nära grönområden och promenadstigar, på bekvämt avstånd till centrum där du hittar bland annat bra kommunikationer, gym, idrottshall och butiker. Här bor du med underbar utsikt över vackra Sundstatjärn tvärs över gatan. Nära till bussar mot centrum eller Universitetet. Perfekt för dig med höga krav på din boendemiljö!


Boarea
47 kvm
Avgift
3 169 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-07-05

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Malménsgatan såldes av oss 2022-07-05. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Malménsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.