Mossgatan 201, 1tr

Mossgatan 201, 1tr

Slutpris

2 050 000 kr


Rud— Karlstad

Mossgatan 201, 1tr


Slutpris
2 050 000 kr

Rud— Karlstad

Ljus och rymlig fyra med stor inglasad balkong!

Välkommen till denna rymliga fyra på populära, trevliga och omtyckta Rud! Det generösa ljusinsläppet suddar ut gränsen mellan ute och inne. Här hittar du en unik gavellägenhet om hela 110 kvm med mycket dagsljus, sociala ytor och bra planlösning. Lägenheten består av en funktionell och välplanerad hall, ett ljuvligt matrum (möjlighet att göra till ett sovrum), ett stort, ljust och praktiskt kök, två sovrum, ett badrum, ett duschrum samt ett rymligt, lättmöblerat och härligt vardagsrum med generösa sällskapsytor. Det större sovrummet är stort och rogivande med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. De andra sovrummet fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet är stort och fint och har toalett, badkar, kommod, badrumsskåp och tvättmaskin. Det andra är stilrent och fräscht och har toalett, dusch, kommod och badrumsskåp. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor, inglasad och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och plats för soffgrupp.

Här bor du vid ett av Ruds bästa lägen, med Rud centrum inom gångavstånd och motionsspår i Rudsskogen ett stenkast bort. Nära till busshållsplats och Löfbergs arena ligger tio minuter bort samt Karlstad centrum finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Karlstad har att erbjuda. Vi ses på visningen!


Boarea
110 kvm
Avgift
5 436 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-11

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Mossgatan såldes av oss 2021-09-11. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Mossgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.