Sandbäcksgatan 21

Sandbäcksgatan 21

Slutpris

1 780 000 kr


Klara— Karlstad

Sandbäcksgatan 21


Slutpris
1 780 000 kr

Klara— Karlstad

Ljus, hemtrevlig och charmig tvåa med balkong

Välkommen in i denna lägenhet om 62 kvadratmeter där du bor i en välskött förening med låga avgifter och låg belåning! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en ljus och hemtrevlig bostad som är full av liv och charm. Lägenheten består av en trevlig hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, sociala och trevliga vardagsrummet finns mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är trevligt och socialt med bänkskiva i laminat, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är funktionellt med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Det stora och inbjudande sovrummet har tapetserade väggar och parkettgolv och erbjuder garderob och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en fin och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder mycket sol och plats för ett mindre bord.

I hjärtat av Klara bor du naturnära, centralt och vackert med närhet till bland annat trevliga promenadstråk, caféer och butiker. Klarälven ligger alldeles intill lägenheten, Brigadmuseum en kort promenad bort och Bergvik Köpcentrum ligger en kort bilresa från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea
62 kvm
Avgift
2 256 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-10-30

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Sandbäcksgatan såldes av oss 2020-10-30. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Sandbäcksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.