Tingvallagatan 5d, gårdshus / Centrum / Karlstad

Exklusiv och karaktärsfull 2,5:a i gårdshus med mycket centralt men lugnt läge!

Slutpris
1 660 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 270 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tingvallagatan såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Tingvallagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

****ACCEPTPRIS**** Ring för privatvisning! Här finns möjligheten att förvärva en exklusiv, karaktärsfull och öppen lägenhet i gårdshus på Tingvallagatan med egen entré! Denna 2,5:a är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende av högsta klass på ett ostört läge. Här välkomnas vi av en mysig och inbjudande hall, och lite längre in finner vi ett socialt, välplanerat och fräscht kök. Vidare finns här ett spatiöst och ljust vardagsrum med väl tilltagna ytor och plats för många gäster. Lägenheten har ett sovrum med egen walk in closet som även kan användas till kontor eller barnkammare samt ett lyxigt och elegant badrum. Brf Freja 5 är en välskött förening med låga avgifter och goda hyresintäkter som bland annat tillhandahåller en trevlig terrass med utemöbler för föreningens medlemmar.

Här i innerstan är det lätt att trivas – läget på Tingvallagatan är fenomenalt! Här bor du mycket centralt men lugnt med alla fönster och ingången mot en innergård och Stora Torget alldeles runt hörnet, stationen en kort promenad bort och nära restauranger, butiker och caféer. Det här är en lägenhet som klippt och skuren för dig som ställer höga krav på ditt boende! För den som rör sig mycket i city finns obegränsat med shopping, restauranger, caféer och uteställen. Några favoriter ni inte bör missa är Sandys, Barón, Guldapan och Texas Longhorn.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Centrum

Här i innerstan är det lätt att trivas – läget är fenomenalt med närhet till allt!

Nöjen

För den som rör sig mycket i city finns obegränsat med shopping, restauranger, caféer och uteställen. Missa till exempel inte restaurangen Br. Olssons Elektriska, Barón, Guldapan och stora nöjescentret Olearys.

Fritid

I centrum ligger bl.a. den populära träningsanläggningen Actic. Närhet även till fina promenadstråk och bad vid Sandgrundsudden.

Kommunikation

Den som reser mycket, och är i behov av bra kommunikationer, kan verkligen dra nytta av läget nära Centralstationen och Busstationen samt stadsbussarna vid Stora Torget.

Familjeliv

I närområdet finns två gymnasieskolor, Tingvallagymnasiet och Thorén Business School. Bra utbud av aktiviteter finns på bl.a. Olearys (minigolf, bowling m.m.) och på Stadsbiblioteket.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.